Τον δρόμο για την φυλακή πήρε ο 34χρονος πατροκτόνος μετά την απολογία του, για την δολοφονία του 61χρονου πατέρα του στην Φορτέτσα Ηρακλείου. Ο 34χρονος άνδρας από την πρώτη στιγμή ομολόγησε την δολοφονία του πατέρα του.

Σήμερα στο δικαστήριο εμφανίστηκε με τον δικηγόρο του ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως κατάθεσαν στις δικαστικές αρχές έγγραφο με το οποίο ισχυρίζεται πως είναι χρήστης κάνναβης εξαιτίας προβλημάτων που είχε.

Περιγράφοντας το μοιραίο βράδυ, ο 34χρονος ισχυρίστηκε στην ανακρίτρια Ηρακλείου πως είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ σε συνδυασμό με ναρκωτικά και δεν ήξερε τι έκανε. Μετά την απολογία του ο πατροκτόνος κρίθηκε προφυλακιστέος με την σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας.

Ο 34χρονος ήταν άνεργος και διέμενε σε άλλο σπίτι εκτός της πόλης του Ηρακλείου, αλλά το βράδυ των Χριστουγέννων είχε πάει στον πατέρα του. Οι δύο άνδρες λογομάχησαν και ο γιος ακινητοποιώντας τον πατέρα του με “κεφαλοκλείδωμα” του έκλεισε το στόμα με τα χέρια. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ίδιος στους αστυνομικούς η αφορμή του καυγά τους ήταν πως ο πατέρας του τον έδερνε όταν ήταν μικρός.

 
Top