Η στρατηγική Alexa Everywhere της Amazon περνά μέσα από την παρουσίαση νέων συσκευών που θα φέρουν τον ψηφιακό βοηθό παντού.

Η Amazon παρουσιάζει μια σειρά από συσκευές Echo, όπως είναι τα Connect, Plus, Buttons, Spot, με το Echo Spot να είναι ένα ξυπνητήρι του Internet of Things, με στρογγυλό σχήμα και οθόνη 2,5 ιντσών. Η τιμή του στις ΗΠΑ θα είναι τα 130 δολάρια. Το Echo Connect είναι μία έκδοση του Echo με τη δυνατότητα των τηλεφωνικών κλήσεων, ενώ ανανεωμένο είναι και το Echo στη βασική του έκδοση, με πιο συμπαγείς διαστάσεις και καλύτερο διάκοσμο.

Τα Amazon Buttons είναι gaming χειριστήρια, τα οποία είναι προικισμένα με την τεχνολογία της Alexa, ενώ το Amazon Echo Plus είναι μια έξυπνη συσκευή που συγκεντρώνει πάνω της ένα έξυπνο ηχείο και ένα smart home hub, το οποίο κοστίζει 149 δολάρια, όντας αρκετά προσιτό, παρόλο που έχει περισσότερες λειτουργίες σε σχέση με τον προκάτοχό του.

Μία από τις σημαντικές προσθήκες στο λογισμικό της Alexa είναι τα Routines, τα οποία επιτρέπουν την εκτέλεση μίας σειράς από πολύπλοκες εργασίες με μία και μόνο εντολή του ιδιοκτήτη. Ουσιαστικά, μπορεί κανείς να προγραμματίσει την Alexa ώστε να κάνει ακριβώς αυτό που επιθυμεί με τις ελάχιστες δυνατές εντολές.

Πηγή: pestaola.gr



 
Top