Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Δημήτρη Σιάχου, ο οποίος είχε αποτελέσει πηγή έμπνευσης για χιλιάδες καρκινοπαθείς, με τη δημιουργία της διαδικτυακής πλατφόρμας wincancer.gr

Ο Δημήτρης Σιάχος, ένα από τα πλέον αξιόλογα στελέχη της νέας γενιάς της Νέας Δημοκρατίας, έδωσε πρόσφατα για τρίτη φορά τη μάχη με τον καρκίνο, αποφασίζοντας να τη δώσει δημόσια μέσα από το wincancer.gr , ώστε να μοιραστεί τα μηνύματα του κόσμου και να ενθαρρύνει χιλιάδες ανθρώπους που δίνουν σιωπηλά ανάλογη μάχη.

Την είδηση του θανάτου έκανε γνωστή με ανάρτησή του στο Facebook o εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας. «Μόλις έφυγε από τη ζωή μετά από μια τεράστια μάχη με τον καρκίνο ο φίλος μου Δημήτρης Σιάχος. Μαχητής της ζωής από τους λίγους. Παιδί διαμάντι που αγωνίστηκε με ψηλά το κεφάλι για Πατρίδα και Ιδανικά. Τίμησε και αγάπησε τη Νέα Δημοκρατία. Δυστυχώς οι καλοί φεύγουν νέοι σε αυτήν τη ζωή. Καλό ταξίδι Δημήτρη στη γειτονιά των Αγγέλων... εκεί ανήκεις αγόρι μου γλυκό», έγραψε.

 
Top