ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΜΠΙΡΜΠΑ...

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΚΕΙ ΤΑ ΕΝΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ...ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣΗΓΗΤΑΙ ΨΗΦΙΣΜΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ!!!

ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ "ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ"  ΚΑΙ  ΓΕΛΟΙΑ  "ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ" ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ "ΨΗΦΙΣΜΑ" ΜΠΙΡΜΠΑ ΚΑΙ ΚΛΑΨΤΕ ΜΕΧΡΙ ΔΑΚΡΥΩΝ...:



Με ευρύτατη πλειοψηφία, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αιγάλεω, στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016, ενέκρινε το ψήφισμα που εισηγήθηκε ο Δήμαρχος Αιγάλεω. 

Παραθέτουμε το ψήφισμα. 

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Αιγάλεω καλεί: την Κυβέρνηση και το Ελληνικό Κοινοβούλιο, να υπερασπισθούν σθεναρά, στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, το δικαίωμα των Ελεύθερων Συλλογικών συμβάσεων και την ύπαρξη υψηλών κανόνων προστασίας για τους εργαζόμενους. Να αντισταθούν στις επιζήμιες νεοφιλελεύθερες προτάσεις τους, που έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Οι πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις της χώρας οφείλουν, με κοινούς αγώνες, να αποτρέψουν τη μετατροπή των εργασιακών σχέσεων σε “ζούγκλα”, που οδηγούν τους εργαζομένους σε συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα.
πηγη

 
Top