Νέα διάρρηξη στην ANEL 50 χιλιάδες ευρώ η λεία φόβοι για χειρότερα...

Άλλη μία επιτυχημένη κλοπή στο κατάστημα της ANEL στην Θεσσαλονίκη! Η έκτη σε διάστημα λιγότερο του ενός χρόνου !

Οι δράστες αυτή τη φορά έκαναν jack pot αφού τις προηγούμενες φορές η λεία ήταν το ταμείο που είχε κάτω από 100 Euro ίσα ίσα για να ικανοποιήσει τους κλέφτες και να μην καταστρέψουν το κατάστημα .

Αυτή τη φορά όμως έκλεψαν και φάκελο με 50.000 χρήματα που προοριζόντουσαν για προκαταβολές πληρωμών μελισσοκόμων για τη νέα εσοδεία . Οι επανειλημμένες έφοδοί των λιστών βανδάλων ( μιλάμε για συμμορία των 5-6 ατόμων ) που έως τώρα είχαν ως λεία ποσά μικρότερα των 100 Euro κάνει τους ιδιοκτήτες να αναρωτιούνται αν οι διαρρήκτες μπαίνουν για να πάρουν χρήματα ή απλά για να κάνουν ζημία στο κατάστημα και καταλήγουμε στο δεύτερο . Η διεύθυνση της εταιρίας ανακοινώνει : Αυτά μας πεισμώνουν .

Ήρθαμε για να μείνουμε .

Σύντομα όσοι είναι πίσω από αυτό θα παρουσιαστούν μπροστά στην Ελληνική δικαιοσύνη . Ετοιμαστείτε για αποκαλύψεις που θα σας εκπλήξουν . Γιατί : ΜΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ , ΔΥΟ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ , ΠΟΙΟΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ??? Επειδή κάποιοι έχουν μεγαλώσει κακομαθημένα και νομίζουν ότι είναι υπεράνω νόμου και μπορούν να κάνουν ότι θέλουν , αυτό θα το διακόψουμε .
Αφού δε σας το έμαθε ο πατέρας σας και η μάνα σας θα σας το μάθουμε εμείς .

Για την ANEL Ελευθέριος Παντελάκης

Υ.Γ. Πάνω που είχα αρχίσει να βαριέμαι …. . Ευχαριστώ τους ηθικούς αυτουργούς (που ξέρουν και ξέρω ποιοι είναι ) που μου δίνουν τη ευκαιρία . Όλοι χρειαζόμαστε εκτόνωση … . Στόχος μου η φωτογραφία σας πίσω από τα σίδερα της φυλακής .

Η αστυνομία έχει ήδη ενημερωθεί οπότε τυχών «ατυχήματα« κατά της ζωής μου ή των υπαλλήλων μας σας στοχοποιεί . Αν σας μπαίνουν «ενδιαφέρουσες σκέψεις « να τις βγάλετε από το μυαλό σας . Να περιμένετε υπομονετικά την αστυνομική ασφάλεια να σας χτυπήσει την πόρτα . Και ετοιμάστε τα σχετικά για το κελί σας . Εκεί θα είστε ασφαλέστεροι για την κοινωνία και τη μελισσοκομία.


Σχόλιο MELISSOCOSMOU
Αν ισχύουν τα μισά από όσα λέει η ANEL τότε αυτή η υπόθεση θα κάνει τόσο θόρυβο που θα την ακούμε για δεκαετίες.

melissocosmos.com

 
Top