Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο υπεύθυνος του γραφείου που ήταν αρμόδιο για την πώληση, Πέτερ Μπίρκεμ, στη σκανδιναβική οικονομική εφημερίδα «Dagens Næringsliv», χρειάστηκαν μόλις τρεις εβδομάδες προκειμένου να βρεθεί ο αγοραστής για το σαλέ των 645 τ.μ...











Συγκεκριμένα πωλήθηκε έναντι τιμήματος που αγγίζει τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ το καταφύγιο που είχε στη Νορβηγία ο πρωταθλητής της Φόρμουλα Ένα, Μίχαελ Σουμάχερ.







Το οίκημα βρίσκεται στην κοινότητα Τρισίλ, δυόμισι ώρες βόρεια του Όσλο σε ένα ήσυχο και απομονωμένο μέρος, όπου ο Γερμανός οδηγός κατέφευγε προκειμένου να βρεθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.







Για λόγους προστασίας της ιδιωτικής ζωής ο Μπίρκεμ δεν ανακοίνωσε την ταυτότητα των αγοραστών, κάνοντας γνωστό μόνο ότι πρόκειται για μια οικογένεια που δεν είναι νορβηγική.







Ο Σουμάχερ πήγαινε στην κατοικία του στη Νορβηγία με την οικογένειά του και συνήθιζε να προπονείται με την τοπική ομάδα ποδοσφαίρου, τη Νίμπεργκσουντ Ίντρετσλαγκ, την οποία ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είχε ενισχύσει οικονομικά για την κατασκευή μιας αθλητικής αίθουσας.







Τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με την naftemporiki.gr, ο «Σούμι» εμφανιζόταν σπάνια στο Τρισίλ, παραχωρώντας το σπίτι σε οικογενειακούς φίλους.







Μεταξύ άλλων το κτίσμα, η κατασκευή του οποίου χρονολογείται από τα μέσα της δεκαετίας του ΄90, είναι εξοπλισμένο με γκαράζ που μπορεί να φιλοξενήσει 6-7 αυτοκίνητα, ένα γυμναστήριο κι ένα σπα

 
Top