Έφτιαξε ατμόσφαιρα για τα dark τραγούδια της η Λάνα ντελ Ρέι: τραγούδησε live το «Dark Paradise» και το «Born to Die», στο νεκροταφείο «Hollywood Forever».



Με τσιγάρο στο χέρι η 29χρονη ποπ σταρ εμφανίστηκε με το αγαπημένο της Jackie-O look και έμοιαζε σαγηνευτική, σαν μια νεραΐδα της 60`s ψυχεδέλειας, που θρηνεί για την χαμένη της αθωότητα. Ίσως βέβαια κάπως λιγότερο «μακάβρια» απ’ ότι θα ταίριαζε στον χώρο.



Μάλιστα φορούσε στο ένα της χέρι ένα διαμαντένιο μονόπετρο που της είχε χαρίσει ο πρώην αγαπημένος της, ενώ λέγεται ότι πλέον είναι αρραβωνιασμένη με τον Barrie-James O'Neill.



Το setlist της συναυλίας περιλάμβανε και τα κλασσικά πλέον “West Coast” και “Ultraviolence”.



Κορυφαία στιγμή της βραδιάς το φινάλε με το “Old Money” (“red racing cars, Sunset and Vine, the kids were young and pretty”), όταν η Lana, το κοινό και οι θρύλοι του παλιού Hollywood ενώθηκαν στον απόηχο μιας μελωδίας και ενός sing-along…



Στο «Holywood Forever» πάντως δίνονται συχνά παραστάσεις και συναυλίες, ενώ σε αυτό έχουν ταφεί οι περισσότεροι «ιδρυτές» της κινηματογραφικής βιομηχανίας αλλά και δεκάδες μεγάλοι σταρ, όπως η Μεριλιν Μονρόε και ο Τζορτζ Χάρισον.












Πηγή
 
Top