Ο αμερικανός αρθρογράφος Gordon Duff , είναι πρώην στρατιωτικός, βετεράνος του πολέμου του Βιετνάμ, που έχει εκπροσωπήσει τους βετεράνους σε πολλά ζητήματα , για δεκαετίες έναντι των αμερικανικών κυβερνήσεων , και ειδικός σε θέματα ασφάλειας.



Είναι ο αρχισυντάκτης και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου των αμερικανών βετεράνων και σήμερα, γράφει ειδικά στο online περιοδικό «New Eastern Outlook».



Σύμφωνα λοιπόν με τον ίδιο, δύο πολεμικά αεροσκάφη των ΗΠΑ επλήγησαν από αμερικανικής κατασκευής πυραύλους Patriot PAC 2 και καταρρίφθηκαν. Οι ΗΠΑ ανέστειλαν κρυφά τις επιθέσεις τους σε στόχους που αφορούσαν τον ισλαμικό στρατό ISIS και μόνο οι επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη εγκρίθηκαν και υλοποιήθηκαν.



Σε άρθρο του, λοιπόν ο ίδιος γράφει ότι, συγκεκριμένα ότι « δύο αμερικανικά μαχητικά αεροσκάφη καταρρίφθηκαν από αμερικανικούς πυραύλους patriot PAC 2, και καταστράφηκαν ενώ πετούσαν πάνω από την Συρία και το Ιράκ .



Ο Gordon Duff αναφέρει ότι, το ένα αμερικανικό μαχητικό τύπου F-16 καταρρίφθηκε πάνω από την Συρία, και το άλλο , ένα ελικοφόρο τύπου Osprey, χτυπήθηκε πάνω από το Ιράκ, και στη συνέχεια συνετρίβη στη θάλασσα. Και στις δύο περιπτώσεις, οι πιλότοι κατάφεραν να διαφύγουν».



Για να αποκρυφτεί το γεγονός από τη διεθνή κοινότητα, το Πεντάγωνο εξέδωσε δελτίο τύπου, δηλώνοντας ότι τα «συγκεκριμένα αεροσκάφη» υπέστησαν ζημιές από τον τυφώνα στην αμερικανική βάση Kadena στην Ιαπωνία. Αυτή η ιστορία κάλυψης, μεταφέρθηκε στον Τύπο, και είναι εξωφρενικά ψευδής.



Ο συντάκτης σημειώνει ότι ο αντιαεροπορικός πύραυλος που χτύπησε το αμερικανικό αεροσκάφος, με την πληγείσα περιοχή της « καταιγίδας» απέχει τουλάχιστον 140 χιλιόμετρα, και επειδή οι τζιχαντιστές μαχητές του ISIS , υπο φυσιολογικές συνθήκες δεν θα είχαν καμία πιθανότητα να καταρρίψουν ο αεροσκάφος των ΗΠΑ, εκτός εάν είχαν στα χέρια τους χάρτη με τους στόχους και τις διαδρομές προσέγγισης των αμερικανικών αεροσκαφών που θεωρούνται όμως « ως άκρως απόρρητοι».!



Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν, συνεχίζει ο Duff, πολιτικοί στην Ουάσινγκτον, οι οποίοι μαζί με τους εκπροσώπους του τοπικού ισραηλινού λόμπι, επιθυμούσουν διακαώς, οι αμερικανοί πιλότοι της USAF να πέσουν «στα χέρια» των τζιχαντιστών, προκειμένου να δυσφημίσουν τον Μπαράκ Ομπάμα, πριν από τις εκλογές για το Κογκρέσο, που θα πραγματοποιηθούν στις αρχές Νοεμβρίου.



Οι επιθέσεις αυτές λέγεται ότι ήταν μέρος ενός «σχεδίου» που αφορούσε τον ισλαμικό στρατό ISIS, και είχε ως αποστολή να συλληφθούν ένας ή περισσότεροι πιλότοι της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας, πριν από τις επικείμενες αμερικανικές εκλογές. Πηγές των μυστικών υπηρεσιών δείχνουν ότι ( η κατάρριψη) θα ήταν εντελώς αδύνατη να υλοποιηθεί, χωρίς το απαραίτητο «πακέτο» πληροφοριών, παρόμοιο με αυτό που παρέδωσε ο γερουσιαστής Τζον Μακέιν «ανακρινόμενος» ως πιλότος στο Βόρειο Βιετνάμ, όταν συνελήφθη αφού καταρρίφθηκε το 1967.



Πηγές της αμερικανικής αντικατασκοπείας αναφέρουν την «ζεστή» σχέση αρκετών εν αποστρατεία αμερικανών στρατηγών με τους ηγέτες του ISIS, ενώ οι στρατηγοί αυτοί φέρονται να είχαν συναντηθεί και με συγκεκριμένους ισλαμιστές ηγέτες, που ήταν επικεφαλείς της συριακής αντιπολίτευσης, και πολεμούσαν κατά της κυβέρνησης Άσαντ, στην αρχή του εμφυλίου πολέμου στην Συρία .



Πρόσφατα, στην προεδρική κατοικία του αμερικανού Πρόεδρου Ομπάμα έλαβαν χώρα δύο πολύ περίεργα «λάθη» από την προσωπική του ασφάλεια σύμφωνα με δημοσιεύματα που έχουμε επισημάνει στο pentapostagma.gr. Ένα άτομο «εισέβαλε» το Λευκό Οίκο, και εισήλθε σε πολύ «ευαίσθητη περιοχή», όπου φυλάσσεται από δεκάδες ειδικά εκπαιδευμένους πράκτορες, και διαθέτει αρκετά σημεία ελέγχου ασφαλείας, πριν τον πιάσουν και τον ακινητοποιήσουν στο έδαφος. Το επόμενο περιστατικό αφορούσε έναν ακόμη άγνωστο. Έναν «φύλακα», που στην πραγματικότητα ήταν ένα σεσημασμένος κατάδικος που οπλοφορούσε με γεμάτο πιστόλι, και ο οποίος χρησιμοποίησε το προσωπικό ασανσέρ του αμερικανού Πρόεδρου . Το γεμάτο όπλο του εν λόγω φρουρού ανακαλύφθηκε μόνο όταν η συμπεριφορά του έγινε εντελώς «αναξιόπιστη» και «αξιοπερίεργη» , τραβώντας όλα τα βλέμματα των ανδρών της προσωπικής ασφαλείας επάνω του.



Πολλοί ανώτατοι διοικητές της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας αποτάχθηκαν , με κάποια μορφή ποινικής δίωξης, κατά τους τελευταίους 24 μήνες, συμπεριλαμβανομένης του συνόλου της ανώτατης ηγεσίας της διοίκησης πυρηνικών πυραύλων των ΗΠΑ. Άλλοι ανώτατοι διοικητές της Πολεμικής Αεροπορίας βρίσκονται υπό έρευνα για δεσμούς με εξτρεμιστικές ομάδες που υποστηρίζουν τη βίαιη ανατροπή της κυβέρνησης των ΗΠΑ.!!!!!!



Αυτοί οι ανώτατοι αμερικανοί αξιωματικοί, είναι όλοι τους στενά συνδεδεμένοι με το Ισραήλ, είτε έχουν ευθυγραμμιστεί πολιτικά με το αφεντικό του «παιχνιδιού» και άμεσου χρηματοδότη των ισλαμιστών εξτρεμιστών, του Εβραίου Sheldon Adelson επικεφαλή του κολοσσού Koch Brothers. Πίσω από αυτούς τους αμερικανούς αξιωματικούς βρίσκονται αμερικανο-ισραηλινοί εκατομμυριούχοι κερδοσκόποι που εμπορεύονται, πετρέλαιο και φυσικό αέριο , και συμμετείχαν σε κινήσεις για να παραδοθούν, οι πιλότοι της USAF, ,στον ISIS με σκοπό να αποκεφαλιστούν δημόσια, σε μια προσπάθεια να επηρεάσουν τις επικείμενες εκλογές του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ.



Την περασμένη εβδομάδα, ο αμερικανός αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν αναφερόμενος στην Τουρκία, μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι οι «σύμμαχοι των ΗΠΑ», είναι απρόθυμοι να ακολουθήσουν την πολιτική του Λευκού Οίκου σχετικά με τον ISIS. Ο Μπάιντεν, δηλώνοντας αρχικά και μετά ανακάλεσε, δήλωσε ότι η Τουρκία βοηθούσε με την παροχή «εκατοντάδων τόνων όπλων» τον ισλαμικό στρατό , παρά τις διαμαρτυρίες των ΗΠΑ.



Εμείς στο pentapostagma.gr, πιστεύουμε ότι τέτοιο σενάριο ακολουθεί τα πρότυπα του Χόλλυγουντ. Και το Χόλυγουντ ακολουθεί τα σενάρια που διαδραματίζονται στους διαδρόμους του Καπιτωλίου. Έτσι είναι, όλα τα κινηματογραφικά σενάρια είναι βγαλμένα από την ζωή.





Πηγή
 
Top