Της Ιωάννας Υψηλάντη
Η "καραμέλα" του "αόρατου ανθρώπου", που επικαλούνται σε... δακρύβρεχτες ομιλίες οι βουλευτές, προσδιορίζοντας ως τέτοια  τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα, πρέπει να τελειώνει!
Εμείς οι στρέιτ ΟΛΟΥΣ τους βλέπουμε! Και τους λογικούς, ακομπλεξάριστους  ΛΟΑΤΚΙ που αγαπάμε, συναναστρεφόμαστε, δουλεύουμε μαζί τους, διασκεδάζουμε μαζί τους, υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα τους στις σεξουαλικές τους προτιμήσεις.
Βλέπουμε, όμως και τους άλλους ΛΟΑΤΚΙ. Αυτούς που μετατρέπουν τους εαυτούς τους σε σούργελα, άξια χλευασμού, σε παρελάσεις "υπερηφάνειας".  Σε γαϊδάρους, που δήθεν πετάνε. Σε μανούλες που ΠΟΤΕ δεν θα γίνουν, αλλά θέλουν να ολοκληρωθούν ως μάνες, ενώ ταυτόχρονα επιζητούν την κατάργηση της λέξης "μητέρα", για να επιβεβαιωθεί η ψευδοταυτότητα τους.
Βλέπουμε και τον εξευτελισμό που επιφυλάσσουν στην μητρότητα, νομιμοποιώντας το εμπόριο βρεφών και αναπτύσσοντας τα κέρδη των γιατρών και των κλινικαρχών. Των ψυχιατρείων και των φαρμακοβιομηχανιών.
Και, τέλος, βλέπουμε και τους διεστραμμένους ΛΟΑΤΚΙ, που αποκτούν παιδιά, για τις προσωπικές τους σεξουαλικές ορέξεις, ή για τις εγωιστικές τους επιθυμίες.
Εκείνων, που εκδηλώνουν ποινικές παιδοφιλικές συμπεριφορές, χωρίς να διώκονται, από την Δικαιοσύνη με διάφορες προφάσεις.
Θυμήθηκα έναν Νίκο Γεωργιάδη της ΝΔ, που έφτασε μέχρι την Ρουμανία, για να ικανοποιεί τα πάθη του.
(Είχε φυλακίσει στο σπίτι του 3 ανήλικα κορίτσια.
Ο 21χρονος Ryan Scott είχε γεννηθεί γυναίκα. Πριν από το περιστατικό είχε ήδη κατηγορηθεί για αποπλάνηση των εφήβων, αλλά τότε η αλλαγή φύλου τον βοήθησε να αποφύγει τη φυλάκιση.
Η μετονομαζόμενη, ως Scott έχει ήδη παραδεχθεί ότι ήρθε σε σεξουαλική επαφή με την  14χρονη όμηρο. Παραμένουν σε εκκρεμότητα οι μαρτυρίες και των δύο άλλων κοριτσιών.)

 
Top