Νέα δημόσια τοποθέτηση του Παύλου Πολάκη αμέσως μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Όλγας Γεροβασίλη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ και εν μέσω νέων διαφωνιών για την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών.

Συγκεκριμένα ο νυν πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης θέλει να διεξαχθούν το συντομότερο δυνατό έχοντας προτείνοντας την 10η Μαρτίου ενώ η Όλγα Γεροβασίλη τονίζει πως πρέπει να διεξαχθούν βάσει του καταστατικού του κόμματος που προβλέπει ένα μήνα μετά την κήρυξή τους.

Ο Παύλος Πολάκης λοιπόν με ανάρτησή του λέει αρχικά πως εκλογές δεν χρειάζονται καθώς το κόμμα έχει πρόεδρος εκλεγμένο και πως με αυτόν πρέπει να πάει ενωμένος για τις ευρωεκλογές, καθώς όπως λέει χαρακτηριστικά «ο λαός εχει προβλήματα που μεγαλώνουν,ο Μητσοτάκης ξεπουλάει τη χώρα και πρέπει να πέσει πριν διαλύσει τα πάντα».
Ο βουλευτής Χανίων χαρακτηρίζει άκαιρη και λάθος την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα στρεφομενος κατά του πρωην πρωθυπουργού και λέγοντας πως αυτά που είπε έπρεπε να έρθει να τα πει στο συνέδριο καθώς «Πυροδότησε μια κρίση που δεν χρειαζόταν» ενώ κάλεσε την Όλγα Γεροβασίλη να αποσύρει την υποψηφιότητά της!

Αναλυτικά η δήλωση του Παύλου Πολάκη
1)Πρόεδρο έχουμε και τον εκλέξαμε πρόσφατα γι αυτό δεν χρειάζονται ξανά εκλογές.

Πάμε ενωτικά και δυνατά για τις ευρωεκλογές.
Γιατί ο λαός εχει προβλήματα που μεγαλώνουν,ο Μητσοτάκης ξεπουλάει τη χώρα και πρέπει να πέσει πριν διαλύσει τα πάντα.
2)Άκαιρη και λάθος η παρέμβαση του Αλεξη ,που έπρεπε να έρθει να τα πει στο συνέδριο .Πυροδότησε μια κρίση που δεν χρειαζόταν! Η Ολγα πρέπει να αποσύρει την υποψηφιότητα της !
3)Κανείς δεν έχει λευκή επιταγή ,ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΜΕ στις ευρωεκλογές!
Γι αυτό χρειάζεται συλλογική πολιτική λειτουργία και λιγότερη έκθεση των προσωπικών μας επιλογών.
Η πολιτική δεν παίζεται με όρους ατομικής απόφασης ,ούτε μόνο με όρους social media αλλά με ισχυρό πολιτικό κέντρο που σχεδιάζει και χαράσσει τακτική και στρατηγική .
4)Χωρίς ΙΣΧΥΡΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν πρόκειται να φτιαχτεί καμία νικηφόρα Προοδευτικη παράταξη.
Οποιος σχεδιάζει επι χαρτου ,συνενώσεις ηττημένων και τραυματισμένων μετά τις ευρωεκλογές είναι απλά ΒΑΘΕΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ!!
5) Γι αυτό το συνέδριο αύριο ως το ανώτερο αποφασιστικό όργανο πρέπει να αποφασίσει ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ!
Να ψηφίσει μαζικά τις θέσεις και τους 4 άξονες που περιέγραψε ο Στεφανος στην ομιλία του και να ριχτούμε συλλογικά στη μάχη των Ευρωεκλογών για νικηφόρο αποτέλεσμα!

ΔΥΝΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΓΙΑΤΙ:
«Όσο κι αν είναι σκοτεινιά και καταχνιά μεγάλη
θα τηνε βρει τη περασά ο ήλιος να προβάλλει»
Υγ τα βγάζω τωρα γιατί μίλησα στο θεματικό της Υγειας και αύριο πρωί αφού οι ψηφοφορίες θα αρχίσουν στις 11.30 δεν προλαβαίνω να μιλήσω !

 
Top