Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Οι Διεμφυλικοί (Τρανσέξουαλ) αποτελούν την ψυχή του αμερικανικού έθνους...»
Λευκός Οίκος, Τζο Μπάιντεν,
Πρόεδρος των ΗΠΑ...

Επιτέλους! Μία ακόμη "εθνική ενότητα"... μαζί με τη δεξιά της αμερικανοκρατίας η Νατοϊκή αριστερά της αμερικανοκρατίας... όλο το διεφθαρμένο ξενόδουλο πολιτικό σύστημα της αποικίας...

Επισημαίνει εύστοχα η Ιωάννα Υψηλάντη Συγκρατείστε, κάθε όνομα, που θα απουσιάσει, σήμερα, από την αίθουσα της Βουλής, ή που θα σηκώσει χεράκι να ψηφίσει αυτό το έκτρωμα!

Εμείς με την πένα του αείμνηστου Θύμιου Παπανικολάου, την καρδιά και ψυχή του "Ρεσάλτο" που έφυγε νωρίς, αλλά άφησε το δικό του "στίγμα"... Είναι να γελάς με κάποιους «αριστερούς» οι οποίοι, εναγωνίως και δολίως, επιχειρούν να «τεκμηριώσουν» το πολιτικό ΔΙΚΑΙΩΜΑ της ομοφυλοφιλίας με τους κλασσικούς του μαρξισμού... Είναι να γελάς με κάποιους «αριστερούς» οι οποίοι, εναγωνίως και δολίως, επιχειρούν να «τεκμηριώσουν» το πολιτικό ΔΙΚΑΙΩΜΑ της ομοφυλοφιλίας με τους κλασσικούς του μαρξισμού... και την Επιστολή του Friedrich Engels στον Karl Marx για την ομοφυλοφιλία… Μάντσεστερ 22 Ιουνίου 1869 Η ομοφυλοφιλία, ο Ένγκελς και οι «αριστεριστές»…

Επίσης, με τον Άρη Βελουχιώτη... τον "ομόφοβο" ΠρωτοΚαπετάνιο της Αντίστασης! Επίκαιρος όσο ποτέ σήμερα: «Μπορεί ένας κίναιδος δικαστικός να εγγυηθεί στους πολίτες "ανεξάρτητη" δικανική κρίση;»

«Οι ανήθικοι αυτοί που έχουν λερωμένη τιμή, μιλάν για ηθική και συκοφαντούν του κομμουνιστές πώς θα χαλάσουν την οικογένεια. Ξεσκίζουμε τον οχετό της ανηθικότητας, της λέρας των εκμεταλλευτών της φτωχολογιάς. Μετά τον Αλεξανδρή, υπουργό επί της γεωργίας, νέος άσσος της αστικής ηθικής, ο υπουργός δικαιοσύνης. Ο Αβραάμ αποκαλύφθηκε, συλληφθείς επ’ αυτοφώρο με το βουλευτή Αιγίνης Χατζή και με δυο ναύτες στην αγία Παρασκευή.
Ο κ. Αβραάμ είναι κίναιδος, δηλαδή μπινές. Συνελήφθη επ' αυτοφώρω σ' ένα σεπαρέ έξω από την Αγία Παρασκευή μαζί με τον βουλευτή Αιγίνης Χατζή, κίναιδο κι αυτόν, και με δυο ναύτες να εκτελούν το ηθικό τους έργο. Τους έπιασαν μ' άλλα λόγια καβάλα, όπως λέει ο εργάτης και ο χωρικός
»
... έγραφε ο Θανάσης Κλάρας, ο Αρης Βελουχιώτης, ο μετέπειτα ΠρωτοΚαπετάνιος του ΕΛΑΣ, στο «Ριζοσπάστη» 11 Αυγούστου 1931, με τίτλο: «Αποκάλυψη του αστικού παραδείσου»!

19 Ιούνη 2023  Ο Μητσοτάκης κέρδισε & τους ΛΟΑΤΚΙ+, κατατρόπωσε το "κοινωνικό πλεονέκτημα" Τσίπρα!
Η Ελλάδα του 2024... είναι περήφανη για την ενότητα των πολιτικών της κομμάτων και στα "Ανθρώπινα Δικαιώματα" Athens Pride 2023! Μία κυβέρνηση "εθνικής ενότητας & ομοψυχίας" είναι εφικτή!
Αυτή είναι η νέα παγκοσμιοποιητική θρησκεία που περνά από τη λατρεία ΛΟΑΤΚΙ+κ.λπ. (LGBTQIA+)... Επιτέλους! όλοι ενωμένοι! Τέρμα τα μίση και τα πάθη! Φαίνεται ότι ο  νέος  Πρέσβης τους ενώνει όλους, πίσω του! Σημειώνει εύστοχα ο Γιάννης Ραχιώτης   «Gay pride με τον Αμερικανό πρέσβη... Ο νέος Πρέσβης τους ενώνει όλους, πίσω του!»

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ
 
Top