Τα έως σήμερα ανεξήγητα μυστήρια με τις πύλες ανά τον πλανήτη, αγάλματα που κρατούν εξελιγμένα όπλα, αρχαιολόγους που χάνουν τη δουλειά τους όταν τολμούν να υπερασπιστούν την αλήθεια.

Από την Νάξο στον Ισημερινό, το μυστήριο που καλύπτει τις πύλες παραμείνει ζωντανό!

Ένα μαγικό ταξίδι από τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό, τους Ασσύριους έως τους πολιτισμούς των αυτοχθόνων της Τα έως σήμερα ανεξήγητα μυστήρια με τις πύλες ανά τον πλανήτη, αγάλματα που κρατούν εξελιγμένα όπλα, αρχαιολόγους που χάνουν τη δουλειά τους όταν τολμούν να υπερασπιστούν την αλήθεια. Από την Νάξο στον Ισημερινό, το μυστήριο που καλύπτει τις πύλες παραμείνει ζωντανό!

Ένα μαγικό ταξίδι από τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό, τους Ασσύριους έως τους πολιτισμούς των αυτοχθόνων της αμερικανικής Ηπείρου!

Οι πέτρες της Νάξου ακτινοβολούν γοητεία και µυστήριο. Στην ευρύτερη περιοχή λοιπόν της λίμνης Τιτικάκα, στα σύνορα του Περού με τη Βολιβία - είναι ένα από τα πιο παράξενα μέρη στον κόσμο τόσο από ιστορικής/ αρχαιολογικής σημασίας με τα μυστηριώδη μεγαλιθικά μνημεία όσο και από μεταφυσικής σημασίας χάρη στους θρύλους - υπάρχει η “Puerta de Hayu Marka”…η Πύλη των Θεών / Πνευμάτων.. αμερικανικής Ηπείρου!


Lab of Datum

 
Top