Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση θανάτου της 58χρονης εκατομμυριούχου που βρέθηκε νεκρή και τσιμεντωμένη μέσα σε καταψύκτη στο σπίτι της στην Ταϊλάνδη την Κυριακή.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η εκατομμυριούχος κτηματομεσίτης, Wannee Jiracharoenying, τελευταία φορά εθεάθη στις 18 Οκτωβρίου όταν επισκέφτηκε ναό στην πόλη Τσιάνγκ Μάι.

Ο αδελφός της ανησύχησε καθώς για μέρες δεν μπορούσε να έρθει σε επικοινωνία μαζί της και έτσι πήρε την απόφαση να πάει στο σπίτι της. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η σορός της άτυχης 58χρονης βρέθηκε μέσα στον καταψύκτη του σπιτιού της και όντας καλυμμένη με τσιμέντο.

Οι Αρχές ερευνούν την υπόθεση και αναζητούν έναν φίλο της, τα ίχνη του οποίου επίσης έχουν χαθεί.

Εκπρόσωπος της Αστυνομίας ανέφερε ότι έχουν γίνει αναλήψεις μεγάλων χρηματικών ποσών από τους τραπεζικούς της λογαριασμούς και ότι το αυτοκίνητό της καθώς και οι τραπεζικές της κάρτες έχουν κάνει φτερά.

Οι αστυνομικοί αναζητούν τον φίλο της, ονόματι Oom, καθώς θεωρούν ότι μπορεί να ρίξει φως στις έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

“Επικοινωνήσαμε με την τράπεζα στην οποία είχε λογαριασμούς η θανούσα και ενημερωθήκαμε ότι οι αναλήψεις έγιναν από κάποιο άτομο μετά τον θάνατό της”, ανέφερε μεταξύ άλλων εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

Πηγή πληροφοριών: Daily Mail

Πηγή ΦΩΤΟ: Viral Press

 
Top