Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Οι τρόποι αυτοί συνίστανται στην διείσδυση σε πολιτικών ομάδων
αντιπολίτευσης των...
κυβερνήσεων που σκοπεύουν να ανατρέψουν,
χρηματοδοτώντας και καθοδηγώντας την ανάπτυξή τους,
για να προετοιμάσουν το κλίμα στα ΜΜΕ με τη
διάδοση ψευδών ειδήσεων και, φθάνοντας στο σωστό επίπεδο
κοινωνικοπολιτικής αναταραχής οργανώνουν μεγάλη
και δαπανηρή διαδήλωση, κατά τη διάρκεια της οποίας
οι δικοί τους μυστικοί στρατιωτικοί ή οι άνδρες των
τοπικών μυστικών υπηρεσιών που έχουν ήδη εξαγοραστεί,
θα έχουν το καθήκον να ανοίγουν πυρ εναντίον των διαδηλωτών...»
Jesse Ventura, πρώην κυβερνήτης της Μινεσότα


Ενώ τα ΜΜΕ κι η αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία ξεσπάθωσαν για το λαό του Λιβάνου που εξεγέρθηκε -ακόμη κι ο προοδευτικός κύριος Κοκορίκος, στο ραδιόφωνο του κυρίου Μαρινάκη μας εξηγεί τη μεγάλη σημασία των λαϊκών κινητοποιήσεων στο Λίβανο, μαζί με τον "ηρωικό αγώνα των Κούρδων", ξεχνώντας το made in israel", αγνοώντας την "άλλη άποψη"-, ο Ηγέτης της Αντίστασης Νασράλα είχε μιλήσει: "Οι διαμαρτυρίες στο Λίβανο δεν είναι αυθόρμητες... ορισμένες ομάδες ακτιβιστών συνδέονται με ξένες πρεσβείες..." (Nasrallah says protests no more spontaneous, calls Hezbollah supporters to retreat from streets).

Έτσι, ενώ ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα ολοκλήρωνε την ομιλία του για τις κινητοποιήσεις στο Λίβανο, οι οπαδοί της Λιβανέζικης Αντίστασης σε όλες τις πόλεις της χώρας των Κέδρων ξεχύθηκαν στους δρόμους ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Ηγέτη με σύνθημα: "Λαός, Πίστη κι Αντίσταση".
Ο Νασράλα επέστησε την προσοχή στην αντιμετώπιση της χρησιμοποίησης αυθόρμητων εκδηλώσεων από ξένες δυνάμεις επισημαίνοντας πως "Το Κίνημα της Αντίστασης δεν θα δεχθεί παραίτηση της Λιβανέζικης κυβέρνησης ως λύση, αλλά ενότητα και διάλογο".
Κι ενώ οι συνήθεις παρά-ανησυχούντες, οι "δικαιωματικοί" ανησυχούν για το Λίβανο, όπως και για τους Κούρδους λακέδες των ιμπεριαλιστών, για το λαό του Χονγκ Κονγκ, τη νεοναζιστική Ουκρανία, τον "κίνδυνο κλιματικής αλλαγής", τα "ανοιχτά σύνορα" στη λαθρομετανάστευση... δεν ανησυχούν καθόλου για το λαό της Συρίας που έχει πληρώσει με περισσότερους από 350.000 Μάρτυρες το τίμημα της υπεράσπισης της Πατρίδας, τις ιμπεριαλιστικές επιθέσεις στην Υεμένη, τα προτεκτοράτα των "κουρδιστάν" σε πατρίδες άλλων λαών (Ιράν, Συρία, Ιράκ), τα φονικά εμπάργκο σε Κούβα, Βενεζουέλα, Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας, Συρία, Ιράν...
Η "συνταγή" Στέιτ Ντιπάρτμεντ είναι γνωστή, κι οι δημοσιογραφικές τσούλες πρόθυμες:
«Οι τρόποι αυτοί συνίστανται στην διείσδυση σε πολιτικών ομάδων αντιπολίτευσης των κυβερνήσεων που σκοπεύουν να ανατρέψουν, χρηματοδοτώντας και καθοδηγώντας την ανάπτυξή τους, για να προετοιμάσουν το κλίμα στα ΜΜΕ με τη διάδοση ψευδών ειδήσεων και, φθάνοντας στο σωστό επίπεδο κοινωνικοπολιτικής αναταραχής οργανώνουν μεγάλη και δαπανηρή διαδήλωση, κατά τη διάρκεια της οποίας οι δικοί τους μυστικοί στρατιωτικοί ή οι άνδρες των τοπικών μυστικών υπηρεσιών που έχουν ήδη εξαγοραστεί, θα έχουν το καθήκον να ανοίγουν πυρ εναντίον των διαδηλωτών. Για ότι συμβεί θα κατηγορηθεί για το “καθεστώς” ή ο Πρόεδρος που πρέπει να ανατραπεί και κατά τη διάρκεια της επόμενης διαδήλωσης θα αρκεί να πυροβοληθούν διαδηλωτές και αστυνομικοί ώστε να προκαλέσουν την κοινωνική και πολιτική αντιπαράθεση, στην οποία αναγκάζονται να προσχωρήσουν και τα πιο μετριοπαθή στοιχεία της αντιπολίτευσης 'ώστε να υποχρεωθούν να ταχθούν με τους εξεγερμένους που καθοδηγούν οι μυστικές υπηρεσίες. Η παγκόσμια καμπάνια των ΜΜΕ πυροδοτεί και τον εμφύλιο πόλεμο που μπορεί να αρχίσει. Έτσι έγινε στην Τσετσενία, στα Βαλκάνια, στη Λιβύη, στη Συρία και πιο πρόσφατα στη Βενεζουέλα»
Jesse Ventura, πρώην κυβερνήτης της Μινεσότα [Βλέπε σε: Οι λαοί της Ευρώπης θα πρέπει να διδαχθούν πως δεν πρέπει να πιστεύουν στα ΜΜΕ].

Σχετικά με τη Χεζμπολάχ:
"Πληρωμένη απάντηση" της Χεζμπολάχ
14η Αυγούστου... η επέτειος της Νίκης της Χεζμπολάχ!
To "σύνδρομο" του Άξονα της Αντίστασης κτύπησε και τον Λίβανο!
Ότι κρύβουν τα ΜΜΕ: Η Χριστιανική πόλη Σαντάντ κι η Χεζμπολάχ 25 Μάη... Μέρα της Περηφάνιας!





 
Top