Στις αρχές του 2017, το σύνολο του δημοσιογραφικού και πολιτικού κόσμου είχε αναστατωθεί από την «κινηματογραφική» σύλληψη του Διευθυντή της εφημερίδας «Παραπολιτικά» Παναγιώτη Τζένου, μετά από μήνυση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου.
Η εν λόγω υπόθεση απασχόλησε για αρκετό καιρό τα Μέσα Ενημέρωσης, ενώ όπως είχε γίνει γνωστό, ακολουθήθηκε εις βάρος του Παναγιώτη Τζένου η αυτόφωρη διαδικασία, γεγονός που καταδίκασε σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος και είχε τύχει της σφοδρής κατακραυγής της κοινής γνώμης.
Ωστόσο, με την ποινική απόφαση (με αριθμό 12957/2017) του Β’ Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Τζένος κηρύχθηκε πανηγυρικά αθώος του συνόλου των κατηγοριών που του αποδόθηκαν από τον μηνυτή Παναγιώτη Καμμένο και την εξετασθείσα στο Δικαστήριο σύζυγό του Έλενα Τζούλη.
Για την ιστορία, η μήνυση στον δημοσιογράφο αφορούσε σε αποκαλύψεις της ιστοσελίδας parapolitika.gr για ταξίδι που πραγματοποίησε ο Καμμένος στις Αυστριακές Άλπεις την περίοδο των εορτών.
 
Top