Η τελευταία πράξη του δράματος θα γραφτεί το πρωί της Τετάρτης για το 6 μηνών βρέφος που ''χάθηκε'' στη φωτιά καθώς η οικογένεια του θα πει το τελευταίο αντίο .

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο του Κώστα Κουτσουλέλου, ο οποίος εκπροσωπεί την οικογένεια Ανδρέα και Μαργαρίτας Δημητρίου, επιθυμία των γονέων είναι να αποχαιρετήσουν το παιδί τους σε μία τελετή χωρίς την παρουσία οποιουδήποτε ΜΜΕ.

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

Αξιότιμοι Κυρίες και Κύριοι,

Σας ανακοινώνω την αμέσως κατωτέρω βούληση της οικογένειας του αποθανόντος αβάπτιστου τέκνου της οικογένειας Ανδρέα και Μαργαρίτας Δημητρίου, που έχει ως εξής:

Την Τετάρτη 1η Αυγούστου 2018 και ώρα 11:00 θα αποχαιρετίσουμε το παιδί και εγγόνι μας που ήταν και αυτό ένα από τα τραγικά θύματα στο Μάτι.

Η επιθυμία μας είναι να γίνει η τελετή χωρίς την, με οποιονδήποτε τρόπο, παρουσία εκπροσώπων οιουδήποτε ΜΜΕ και για όσο αυτή διαρκέσει.

Παρακαλούμε ιδιαίτερα να γίνει απολύτως σεβαστή η επιθυμία μας αυτή, διαφορετικά θα προβούμε στα νόμιμα.

Ενόψει των ανωτέρω παρακαλώ πολύ να προβείτε στις περαιτέρω ενέργειες, ιδίως δε με την γνωστοποίηση-περαιτέρω ανακοίνωση ως άνω επιθυμίας της οικογένειας σε όλα τα γραφεία ρεπορτάζ όλων των τηλεοπτικών σταθμών.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.

 
Top