Είναι από τις φορές που λυγίζουν και οι πιο σκληροί. Δε γίνεται να μη χειροκροτήσεις, να μην κάνεις υπόκλιση μπρος στο μεγαλείο ψυχής αυτού του ανθρώπου που είδε σε μια στιγμή να καταστρέφεται η ζωή του. Ο λόγος για τον Υπάτιο Πατμάνογλου, που έχασε γυναίκα και παιδί, τον μικρό του Παύλο, στο τραγικό τροχαίο με την Πόρσε που οδηγούσε ο γιος της αυτοκρατορίας των Τζάμπο, ο Γιώργος Βακάκης. Στο ίδιο τροχαίο της Κυριακής, 26ης Φεβρουαρίου 2017 έχασε τη ζωή του και νεαρός Ανδρέας Γεωργακόπουλος, φίλος του Γιώργου Βακάκη.

Όλους αυτούς τους μήνες, παρά τον πόνο του, ο Υπάτιος έχει επιλέξει τον δρόμο της συγχώρεσης. Η γενναιότητα του και το μεγαλείο ψυχής του έχει γίνει παράδειγμα για όλους μας. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα έκανε κάτι ακόμη που μας συγκίνησε. Θέλησε να χαρίσει τα παιχνίδια του παιδιού σε οικογένειες που δεν έχουν χρήματα να αγοράσουν παιχνίδια στα δικά τους παιδιά.

Η ανάρτηση του Υπάτιου Πατμάνογλου στο FACEBOOK:

Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και το κάθε παιδί θα θέλει το δώρου του για να νιώσει την απόλυτη χαρά. Κάποιες οικογένειες αδυνατούν να δώσουν αυτή τη χαρά ...Προσφέρω όλα τα παιχνίδια του μικρού μου Παύλου για ένα ένα ξεχωριστά σε κάθε παιδί που το έχει ανάγκη..Όποιος γνωρίζει μια τέτοια οικογένεια ας μου στείλει τα στοιχεία της σε προσωπικό μήνυμα".

 
Top