Ο Αρθρογράφος Σπύρος Πρίφτης (γνωστός σε κάποιους για τα άρθρα του κυρίος Γεωπολιτικών και Στρατιωτικών θεμάτων σε διάφορες ιστοσελίδες ενημέρωσης). Αναλύει μέσω Skype στο Ανατρεπτικό Δελτίο με τον Κυριάκο Βελόπουλου στο Alert TV, και καταρρίπτει τον Μύθο του Σύριζα ότι η Ρωσία δεν προθυμοποιήθηκε ποτέ να Βοηθήσει Οικονομικά την Ελλάδα!


Ο Σ.Πρίφτης δεν μασάει τα λόγια του για την Μούγκα όλων των Ελλήνων πολιτικών στην περιβόητη υπόθεση Πυθία, με την προσπάθεια των ΗΠΑ-CIA να βγάλουν απο την Μέση τον Κωνσταντίνο Καραμανλή- Σκοτώσουν, καθώς στο πρόσφατο ταξίδι του Έλληνα Πρωθυπουργού στις ΗΠΑ, και με την κατ ιδιαν συνάντηση με τον Ν.Τραμπ, ο Αλέξης Τσίπρας κατάπιε την γλώσσα του χωρίς να κάνει καμιά νύξη για το θέμα αυτό!

Ένα Άρθρο του Σ.Πρίφτη με Τίτλο: Νεκρό Θέλουν Στην Ρωσία Τον Τσίπρα; Έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον γιατί μιλάει για το ενδεχόμενο Στοχοποίησης του Α.Τσίπρα απο την Ρωσία με άμεσο κίνδυνο για την ζωή του, στην περίπτωση που μετατρέψει την Ελλάδα σε μια απέραντη Νατοϊκη Βάση,με σκοπό να βλάψουν την Ρωσία και τα συμφέροντα της στα Βαλκάνια.

Δείτε εδώ το Άρθρο εδώ: https://plus.google.com/u/0/+spyrospriftis/posts/TPqhzYmUjGb Μέσα στο άρθρο αυτό θα βρείτε άλλα δυο παρεμφερές άρθρα με τίτλο:Αποκαλύπτοντας Την Προειδοποίηση ΣΟΚ Πούτιν Στον Καραμανλή: Κωνσταντίνε θέλουν να σε Σκοτώσουν; Και: ΣΟΚ: ΑΜΕΣΗ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΕΊ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ; Η Ελλάδα Μετατραπεί Σε Μια Απέραντη ΝΑΤΟϊκή Βάση!

Στο Βίντεο στο Ανατρεπτικό Δελτίο με τον Σ.Πρίφτη, υπαρχεί και έξτρα υλικό ανάλυση, δείτε το μέχρι το τέλος:


Άρθρο Σπύρος Πρίφτης  -  email: spyros.priftis76@yahoo.gr
 
Top