Τραγικό θάνατο βρήκε, αργά το βράδυ, μια ηλικιωμένη γυναίκα, μέσα στο σπίτι της που τυλίχθηκε στις φλόγες, στο χωριό Κόμαρα του δήμου Τριγώνου, στην Ορεστιάδα.  

 Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Κέντρο Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 9 χθες βράδυ, στην κατοικία της 87χρονης, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εγκλώβισε την άτυχη γυναίκα. Οι φλόγες εξαπλώθηκαν  γρήγορα, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει η στέγη και να είναι αδύνατο να μπουν στο εσωτερικό οι πυροσβέστες για να την σώσουν. 

Επίσης, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η 87χρονη που έφερε σοβαρά εγκαύματα σε όλο το σώμα και διέμενε μόνη, αλλά σε διπλανή με τον γιο της κατοικία, εντοπίστηκε στον διάδρομο του σπιτιού της, στο σημείο όπου ενδεχομένως έχασε τις αισθήσεις της επιχειρώντας να βγει από το φλεγόμενο κτίριο.

Απαντήσεις στα αίτια τόσο της πυρκαγιάς, όσο και του θανάτου της ηλικιωμένης, αναμένεται να δώσει η προανάκριση που θα διενεργηθεί από το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής υπηρεσίας. 

 
Top