Οι Βραζιλιάνοι πιστεύουν στους λυκανθρώπους και μάλιστα θεωρούν ότι ένας άνθρωπος μπορεί να μεταμορφωθεί σε λύκο αν είναι το 7ο αρσενικό παιδί από την ίδια μητέρα και τον ίδιο πατέρα.


Τους αποκαλούν «Lobismem» στη γλώσσα τους και η μεταμόρφωση γίνεται όταν το παιδί κλείσει τα 13 του χρόνια. Μάλιστα, η μεταμόρφωση γίνεται ημέρα Παρασκευή, κατά προτίμηση 13, με πανσέληνο και μόνο μέσα σε δυο ώρες από τα μεσάνυχτα.


Σχετικά με το συγκεκριμένο περισταστικό, πάντως, δεν έχουν καταλήξει ακόμα τι είναι το πλάσμα που κατέγραψαν οι κάμερες.


Τον περασμένο Απρίλιο, άλλη μια εικόνα κυκλοφόρησε στο Ίντερνετ, η οποία υποτίθεται ότι έδειχνε το πτώμα ενός λυκανθρώπου στη βορειοανατολική Βραζιλία.


Το πτώμα όμως εξαφανίστηκε μυστηριωδώς, πριν προλάβουν να το μεταφέρουν οι αρχές για εξέταση. Κάποιοι μίλησαν για συγκάλυψη της υπόθεσης. Επίσης, το βίντεο που ακολουθεί, από τον Φεβρουάριο του 2014, δείχνει ένα περίεργο πλάσμα να καταγράφεται από κάμερα σε αυλή στη βορειοανατολική πόλη του Σάο Κονσάλο (São Gonçalo).

Ο ιδιοκτήτης της κάμερας υποστήριξε τότε ότι ένα τριχωτό πλάσμα πέρασε από μπροστά του και με ύψος περιπου 1,50 μ. Τότε είχε επιβληθεί απαγόρευση κυκλοφορίας στην πόλη για λίγες ημέρες. Δυο επιθέσεις από λυκάνθρωπο καταγγέλθηκαν στη Βραζιλία το 2008 και το 2009.

 
Top