https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjmp1iybIPh8M90Lo5TX_EQ4ZG6XJZd7qO6DUDBydTMKDV-3idZB5N5mD9otVIQv5lZZ1K5051fZc4gCTbxeFwtRtQZClMMDaHHkaeLfYm6xiFixC9ypSBGj-mFCRbTa_7Eu4008JnEBI4/s1600/mapaocultotierra11_04_small.jpg Το Τρίγωνο των Βερμούδων και το αντίστοιχο της Ιαπωνίας θεωρούνται από τα πιο γνωστά στον κόσμο όπου συμβαίνουν διάφορες ανωμαλίες: ανεξήγητα φαινόμενα, πλοία και αεροσκάφη που εξαφανίζονται, ραδιόφωνα και πυξίδες που σταματούν να λειτουργούν. Όμως, δεν είναι τα μοναδικά "τρίγωνα" στον πλανήτη.

Γιατί αρχαία Μεγαλιθικά Μνημεία είναι τοποθετημένα σε συγκεκριμένα σημεία σε ίσες αποστάσεις αναμεταξύ τους, όπως π.χ. το Mohenjo-Daro, το Κάιρο, το Περού, το Νησί του Πάσχα, η Ζιμπάμπουε, και το Βόρνεο; Γιατί υπάρχουν Θετικές Ενεργειακές Δίνες, σε μέρη όπως τα Ιμαλάια, η Σεντόνα (AZ) και τον πολιτισμό των Ίνκας;

Αν η Γη χαρτογραφηθεί σαν ένας εικοσάεδρος κρύσταλος (ή δωδεκάεδρος), τότε στο γεωμετρικό πλέγμα που θα προκύψει, θα παρατηρήσουμε ότι πολλά από τα προαναφερόμενα μέρη μα και άλλες άλλες περιοχές, βρίσκονται σε ισαπέχοντα σημεία και ακριβώς επάνω στις τεμνόμενες γραμμές. Τα σημεία αυτά είναι κομβικά και διέρχονται από ενδογενείς ενεργειακές δίνες ή γραμμές Lay.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgO1sfmLhXeRX_GSmwmm5qEmnk_NEDCHhTLWbuNzS03N-mZMrxMsHIoxDUzAZRpaXfMfNKp0rdwEoPYCn9kMJ2U_VSOn1WTY3ZtTKg4s3Kwdl_igIJbIjyo8pRRfNR1ObdcTalUFdscDKg/s640/mapaocultotierra11_03.gif

Η Γη είναι ένας πελώριος κρύσταλλος που αντηχεί στα 7 Hz με συγκεκριμένες αρμονικές σε κοσμικά σημεία που βρίσκονται σε ίσες αποστάσεις μεταξύ τους.

Οι υψηλότερες περιοχές ενέργειας φαίνεται να εστιάζονται κοντά στους 31,7 (Θετικό) ή 25 (Αρνητικό) παράλληλους της Γης, Βόρεια και Νότια.

Υπάρχουν πέντε περιοχές του Βόρειου Ημισφαιρίου κοντά στον 25ο παράλληλο Βόρεια, οι οποίες μπορεί να είναι "πύλες" προς άλλες διαστάσεις όπους και σημειώνονται διάφορα παράξενα φαινόμενα, όπως εξαφανίσεις και άλλες χωροχρονικές δυσλειτουργίες:

Τρίγωνο των Βερμούδων
Αλγεριανοί μεγάλιθοι (Νότηια του Timbuktu)
Mohenjo Daro, στο Karachi (Πακιστάν)
Τρίγωνο του Διαβόλου ή του Δράκου (κοντά στο Iwo Jima, Ιαπωνία) - Πολύ επικίνδυνο
Hamakulia, Ν.Α της Χαβάης, στον ωκεανό

Υπάρχουν πέντε περιοχές του Βόρειου Ημισφαιρίου κοντά στον 31.7 Βόρειο παράλληλο:

Μεταξύ Sedona και Sonora στο Μεξικό (31.7N 112.8W)
Κοντά στο Papago, ανατολικά του Tucson
Στον Κόλπο του Μεξικού
Αίγυπτος - Πυραμίδες
Ιμαλάια, Λάσα (Θιβέτ)

Ακόμα βορειότερα κοντά στους 50 με 55:

Findhorn, Σκωτία
Κίεβο (Ουκρανία-Ρωσία)
Buffalo Lake (Alberta Καναδάς)
Hudson Bay, Καναδάς, Βόρειος Μαγνητικός Πόλος
Lake Baikal (Βόρεια Μογγολία)

Στο Νότιο ημισφαίριο κοντά στους 25 και 30:

Μεγαλιθικά μνημεία του Sarawak (Borneo)
Nan Madol (Νησί Pohnpei, Μιικρονησία)
Περιοχή των Ίνκας (νότιος Αμερική)
Νησί του Πάσχα
Gabon (Δυτική Αφρική)



Ανάμεσα στα παραπάνω και σε άλλες ανάλογες "μυστηριώδης" τοποθεσίες, όπως βλέπετε και στομ χάρτη, συμπεριλαμβάνονται το Τρίγωνο της Αλάσκα, καθώς επίσης και μία περιοχή στην Ελλάδα, κοντά στην Μεθώνη:

Η υποθαλάσσια άβυσσος, νοτιοδυτικά της Σαπιέντζας (το Φρέαρ των Οινουσσών), θεωρείται από πολλούς ως μία περιοχή που θα μπορούσε να συμπεριληφθεί στον παραπάνω κατάλογο, λόγω πολλών ναυαγίων που έχουν εντοπιστεί στην περιοχή. Ίσως δεν είναι τυχαίο που εκεί διεξάγεται το πείραμα "Νέστωρ" που έχει να κάνει με την ύπαρξη των νετρίνων. diadrastika

diadrastika.com
 
Top