ΘΑ ΚΗΔΕΨΟΥΝ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ
Ένα οικογενειακό δράμα εκτυλίχθηκε χθες στην οδό Τομπάζη στην περιοχή του Λιούμη Αιγάλεω, όταν τα προσωπικά αδιέξοδα και η ανεργία, οδήγησαν στην αυτοκτονία, με μεγάλη ποσότητα χαπιών, μια 40χρονη γυναίκα, μητέρα 2 μικρών παιδιών. Ο χαμός της απελπισμένης γυναίκας, αποκάλυψε την τραγωδία που ζούσε η οικογένεια.... Η 40χρονη ήταν το τρίτο παιδί που έχαναν οι δύο ηλικιωμένοι γονείς, μέσα σε διάστημα ενός έτους. Το πρώτο παιδί που έχασαν ήταν ΑμεΑ και έφυγε από τη ζωή λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε, ενώ ο γιός τους χάθηκε από τον λευκό θάνατο... τα ναρκωτικά.
Την Παρασκευή, οι δύο γονείς θα κηδέψουν το τρίτο τους παιδί, που απ' ότι μας λένε περίοικοι... είχε περάσει πολλά.
Τα οικονομικά της οικογένειας, που ζει με ένα μικρό επίδομα, δεν της επέτρεπαν να πραγματοποιήσουν την κηδεία, γι' αυτό και συγγενικό πρόσωπο προσέτρεξε στο Δήμο για βοήθεια. Στο μεταξύ ωστόσο βρέθηκε λύση.
Από την πλευρά του, ο Δήμος θα παράσχει στους γονείς οικογενειακό επίδομα ένδειας, αλλά και ψυχολογική υποστήριξη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου είχε απασχοληθεί στο παρελθόν με την οικογένεια και γνώριζε τα προβλήματα.
http://www.ipolimas.gr/
 
Top