See full size image

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΔΙΟΤΙ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ.ΕΔΩ ΚΑΙ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΔΑΟ,ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΛΥΘΟΥΜΕ. ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ ΜΕ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΟΥ(9 ΑΤΟΜΑ) ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ(ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΝΟΣ ΜΕΛΟΥΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ??Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ Η ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ????ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΙΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΟΥ ΕΝΑΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ Π....... ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΦΟΛΑ!!!!ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΗ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 18 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΦΑΠΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ!!!ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΟΥΝ ΩΣ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ Η ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΜΕΤΟΧΗ!!!
ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΠΩΘΟΥΝ ΒΑΡΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ.Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ 300 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ.ΣΩΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΕΝΘΟΠΑΤΕΡΕΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ.ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ: (1).Δήμος Καλλιθέας υπέγραψε σύμβαση με Κοιν.Σ.Επ για τον αθλητισμό,ωδείο,φι λαρμονική,κινηματογράφο,ζωγραφική.
(2).Δήμος Χαϊδαρίου υπέγραψε σύμβαση με 3 Κοιν.Σ.Επ για το κολυμβητήριο,πολι τισμό και παιδικούς σταθμούς.
(3).Δήμος Κω υπέγραψε σύμβαση με 16 Κοιν.Σ.Επ και μοίρασε όλη την δημοτική περιουσία με εκμίσθωση δημιουργώντας 150 νέες θέσεις εργασίας και αντλώντας 2 εκ. από ευρωπαϊκούς πόρους.
Π.χ. Ένα καφέ που ανήκε στην δημοτική επιχείρηση μετατράπηκε σε παραδοσιακό καφενείο-μεζεδοπωλειο.Απο τα έσοδα του εργάζονται 6 γυναίκες και την περίοδο του τουρισμού εργάζονται άλλες 5.Οι υπεύθυνοι των Κοιν.Σ.Επ στην Κω δηλώνουν < Δεν ήρθαν να αντικαταστήσουν δομές του δήμου αντιθέτως έδωσαν ζωή σε υπηρεσίες που ως τότε υπολειτουργούσαν ή δεν υπήρχαν καθόλου.> 
(4).Δήμος Περιστεριού υπέγραψε σύμβαση με Κοιν.Σ.Επ για τον αθλητισμό και ειδικότερα το κολύμπι.
(5).Δήμος Σερρών υπέγραψε σύμβαση με Κοιν.Σ.Επ για την παραχώρηση ενός δημοτικού πάρκου.
(6).Δήμος Κομοτηνής υπέγραψε σύμβαση με Κοιν.Σ.Επ για την κατασκευή 4 λαχανόκηπων.
(7).Δήμος Καβαλάς υπέγραψε σύμβαση με Κοιν.Σ.Επ για θέματα πολιτισμού και εκπαίδευσης.
(8).Δήμος Παγγαίου υπέγραψε σύμβαση με Κοιν.Σ.Επ για θέματα πολιτισμού και περιβάλλοντος.
(9).Δήμος Λάμιας υπέγραψε σύμβαση με Κοιν.Σ.Επ για παροχή προσωπικού στις κοινωνικές δομές.
(10).Δήμος Μαρκοπούλου υπέγραψε σύμβαση με Κοιν.Σ.Επ για παροχή προσωπι κού για τεχνικά έργα-καθαριότητα για 12 μήνες με προϋπολογισμό 316.000 ευρώ. Αν αφαιρέσεις τα έξοδα της Κοιν.Σ.Επ για 12 ατομα*12 μήνες τους έδωσε 2.000 ευρώ μεικτά κάθε μηνα. Αυτό να το δουν αυτοί που λένε ότι οι Κοιν.Σ.Επ θα δίνουν 300 ευρώ.
(11).Δήμος Κερατσινιού-Δραπετσώνας υπέγραψε σύμβαση με Κοιν.Σ.Επ για παραχώρηση τριών ετών του κλειστού κολυμβητηρίου.
(12).Δήμος Αμαρούσιου υπέγραψε σύμβαση με Κοιν.Σ.Επ για την παραχώρηση του τομέα οδοκαθαρισμού της πόλης. 
(13).Δήμος Καισαριανής υπέγραψε σύμβαση με Κοιν.Σ.Επ για την παραχώρηση ενός παιδικού σταθμού και δυο κυλικείων εντός άλσους.
(14).Δήμος Ηρακλείου Κρήτης υπέγραψε σύμβαση με Κοιν.Σ.Επ για θέματα πολιτισμού.
(15).Δήμος Γορτυνίας υπέγραψε σύμβαση με Κοιν.Σ.Επ.
(16).Δήμος Τήνου υπέγραψε σύμβαση με Κοιν.Σ.Επ.
(17).Δήμος Άγιας Βαρβάρας υπέγραψε σύμβαση με Κοιν.Σ.Επ για θέματα πολιτισμού και αθλητισμού.
(18).Δήμος Λαγκάδα υπέγραψε σύμβαση με Κοιν.Σ.Επ για παραχώρηση κτήματος για καλλιέργεια βοτάνων, αρωματικών φυτών και άλλων. Μάλιστα ο δήμος βοήθησε την Κοιν.Σ.Επ με την σύνταξη του φάκελου για το εσπα.Ο συγκεκριμένος συνεταιρι σμός εξάγει σε 4 χώρες τα προϊόντα του. 
(19).Δήμος Αθηναίων υπέγραψε σύμβαση με Κοιν.Σ.Επ για ανακύκλωση ηλεκτρικών υπολογιστών και laptop.
(20).Δήμο Δράμας υπέγραψε σύμβαση με Κοιν.Σ.Επ για την παραχώρηση του χιονοδρομικού κέντρου φαλακρό που ανήκε σε δημοτική επιχείρηση.
(21).Η περιφέρεια αττικής υπέγραψε σύμβαση με Κοιν.Σ.Επ που αναλαμβάνει το πρόγραμμα κατ’οικον φροντίδα συνταξιούχων.
(22).Η Κοιν.Σ.Επ Συμπαράσταση στα Δυτικά ασχολείται με το πρόγραμμα βοήθεια στο σπίτι σε δήμους της δυτικής αττικής.
(23).Οι δήμοι Θεσσαλονίκης,Φλώρινας,Αγρινίου,Καλαμαριάς ετοιμάζουν σεμινά ρια για ανέργους ώστε να δημιουργήσουν Κοιν.Σ.Επ πάνω στον πολιτισμό,το περιβά λλον,την εκπαιδεύση, τα αγροτικά προιόντα, και την ανακύκλωση.
(24).Στο Δήμο Ελευσίνας παρ’όλο που έφερε ως θέμα την υπογραφή σύμβασης με Κοιν.Σ.Επ για αθλητισμό και καθαριότητα,διεκόπη, όπως είχε γίνει και στο Χαϊδάρι και κάποιοι έβαλαν το εργατικό κέντρο να πιέσει ώστε να μην γίνει. Ο δήμαρχος δεσμεύτηκε να το επαναφέρει μετά από διάλογο γιατί δεν έχει άλλο τρόπο να προσλάβει τα 33 άτομα που χρειάζεται.
(25).Στο Χαλάνδρι λειτουργεί Κοιν.Σ.Επ με την επωνυμία συνεταιρισμός γονέων Χαλανδρίου που φυλάει βρέφη και λειτουργεί και φροντιστήριο με ανταγωνιστικές τιμές έναντι των ιδιωτικών.
(26).Ο Δρ. Νίκος Κρημνιανιώτης (Δήμος Αχαρνών, 2132072458) παρουσίασε τις ανάγκες του Δήμου Αχαρνών, που πιθανόν θα μπορούσαν να ικανοποιηθούν με Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις, όπως έχει ήδη συμβεί σε πολλούς Δήμους της Ελλάδος, προσφέροντας απασχόληση σε ανέργους της περιοχής τους.
(27).Δήμος Γλυφάδας υπεγραψε συμβαση με την Κοιν.Σ.Επ «Αλληλεγγύη Νοτίων Προαστίων Κοιν.Σ.Επ.» για να παρεχει τις παρακατω υπηρεσιες-δραστηριοτητες:
1) Παροχή κοινωνικών υπηρεσιών σε Δημότες, σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, ΟΤΑ και άλλα ΝΠΔΔ. 2) Υπηρεσίες φύλαξης και συνοδείας ανηλίκων ή ενηλίκων. (Βοήθεια στο σπίτι, φύλαξη παιδιών, συντροφιά ηλικιωμένων κ.α).- Υπηρεσίες μεταφοράς ατόμων ΑΜΕΑ. 3) Υπηρεσίες γραμματειακής υποστήριξης επαγγελματιών. 4) Παροχή υπηρεσιών διανομής εντύπων, δειγμάτων. 5) Εκμετάλλευση κυλικείων όλων των τύπων και χώρων εστίασης. 6) Υπηρεσίες ενημέρωσης και πληροφόρησης, Διοργάνωση Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων Επιμόρφωσης Ενηλίκων, μουσικών και άλλων εκδηλώσεων. 7) Υπηρεσίες καθαρισμού εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Αποψίλωση. Πυρασφάλεια.  Συντήρηση αθλητ. εγκαταστάσεων και παιδότοπων, συντήρηση κήπων, κ.α 9) Υπηρεσίες σταθερής η εποχούμενης φύλαξης. 10) Υπηρεσίες σχολικού τροχονόμου. 11) Υπηρεσίες ανακύκλωσης.
Αλήθεια στο δήμο Γλυφάδας δεν δουλεύει ο πρόεδρος της Ποε-Οτα??Εγινε Κοιν.Σ.Επ δίχως να το πάρει χαμπάρι??
(28).Λιμενικό Ταμείο Θήρας υπέγραψε σύμβαση με Κοιν.Σ.Επ για παροχή 12 ατόμων για 1+1 χρόνο με 310.000 ευρώ.
(29).Δήμος Μεταμόρφωσης υπέγραψε σύμβαση με Κοιν.Σ.Επ για τον αθλητισμό διαρκείας 1+1 χρόνο με 193.000 ευρώ.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
 
Top