Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Πανεπιστήμιο Κολούμπια (Columbia University): Ο Μοτάζ Αζάιζα,

φωτορεπόρτερ στη Γάζα, γνωστός για την κάλυψη της
δολοφονικής σιωνιστικής εισβολής και
η Νατζλά Σαΐντ, Αμερικανίδα Παλαιστινιακής καταγωγής,
συγγραφέας, ηθοποιός, θεατρικός συγγραφέας
(κόρη του μεγάλου διανοούμενου του 20ου αιώνα, Έντουαρντ Σαΐντ,
Ακαδημαϊκός, κριτικός λογοτεχνίας, Καθηγητής Λογοτεχνίας στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια
και μεταξύ των ιδρυτών του Πανεπιστημιακού Τμήματος Μετα-αποικιακών Σπουδών)
«Αγαπητοί φοιτητές του Κολούμπια.
Σας ευχαριστούμε που κατανοήσατε την αποστολή σας δίπλα μας.
Αντισταθείτε με δύναμη.
Με αγάπη, η οικογένεια του ανθρώπου που σας δίδαξε τι να κάνετε.
Εμπρός!
»

Νατζλά Σαΐντ

Υποκλινόμαστε! Άξια κόρη του πατέρα της...

Νέα Υόρκη: Οι καθηγητές του Πανεπιστημίου της Κολούμπια προχωρούν σε μαζική Απεργία συμπαράστασης, για να υποστηρίξουν τους διαδηλωτές φοιτητές υπέρ της Παλαιστίνης!

Υποκλινόμαστε! Στους Πανεπιστημιακούς δασκάλους που αψηφούν τα αμερικάνικα και σιωνιστικά κονδύλια προγραμμάτων...

Οι φοιτητές, οι πανεπιστημιακοί καθηγητές στις ΗΠΑ βάζουν φωτιά στη φαντασία μας. Πυρπολούν τις μνήμες για το νεκρό εγχώριο φοιτητικό κίνημα, για τους "καθηγητές" προσκυνημένους υπαλλήλους που σιτίζονται στα κονδύλια των σιωνιστικών κι ευρωπαϊκών κονδυλίων, πουλώντας την ψυχή τους στο Σατανά!
Βέβαια, τώρα στηρίζουν σιωπηλά, υποτακτικά το σιωναζιστικό καθεστώς... παλιότερα έχουν τεθεί και στην πρώτη γραμμή στήριξης του σιωνισμού
16 Μάρτη 2018: Συγκλητικοί του ΑΠΘ ντρέπεστε; «Ο βασιλιάς είναι γυμνός»!
Σε αναταραχή πολλά αμερικανικά πανεπιστήμια. Τα πιο διάσημα σε ένα ντόμινο που οι ακαδημαϊκές εξουσίες κι η αμερικανική πολιτική τάξη δεν μπορούν να σταματήσουν.
Η κατηγορία εναντίον των φοιτητών είναι πάντα η ίδια: αντισημιτισμός.
Τα σιωνιστικά λόμπι που έχουν κατακτήσει τον δημόσιο λόγο στις ΗΠΑ για πάνω από έναν αιώνα, όπως στην Ελλάδα μετά τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου.
Στις ΗΠΑ παραιτούν Πρυτάνεις Πανεπιστημίων επειδή δεν μπόρεσαν ή δεν μπόρεσαν να καταστείλουν τις φοιτητικές διαμαρτυρίες στα πανεπιστήμιά τους, με την κατηγορία του «αντισημιτισμού». Τους εξαφανίζουν από τη δημόσια ζωή, επαγγελματικά και σωματικά δολοφονημένους.
Έτσι συμμορφώνονται στην αποικία των ΗΠΑ με την ψευδεπίγραφη ονομασία "μεγάλη δημοκρατική ευρωπαίκή οικογένεια". Στη δυτική πολιτική και "πνευματική" τάξη έχει γίνει αποδεκτή η πιο άνανδρη γενοκτονία στην ιστορία, η δολοφονία 14.500 παιδιών... Η Μοσάντ κι ο πιο δειλός στρατός του πλανήτη αγοράζουν με χρήμα την αδράνεια, τη σιωπή, χωρίς να χρειάζονται διώξεις.
Η Liz Magyll, του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια, κατηγορήθηκε απλώς για αντισημιτισμό, ενώ η Claudine Gay, Πρύτανης του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ είχε την ίδια μοίρα, με την προσθήκη της συνήθους και καιροσκοπικής κατηγορίας για λογοκλοπή στο ακαδημαϊκό πρόγραμμα σπουδών.

Όμως το Κολούμπια συνεχίζει να καίγεται. Οι φοιτητές κι οι καθηγητές ανατρέπουν την κατηγορία του αντισημιτισμού και απορρίπτουν την εξίσωση Ισραήλ/Εβραϊκός κόσμος, ένα πραγματικό εμπόδιο για κάθε αντισημιτισμό του παρόντος και του μέλλοντος. Δεν είναι τυχαίο ότι ήταν το Πανεπιστήμιο στο οποίο ανάπτυξε κι εξέφρασε τη μεγαλοφυΐα του ο μεγαλύτερος Παλαιστίνιος διανοούμενος του εικοστού αιώνα, ο Έντουαρντ Σάιντ, Καθηγητής Αγγλικής και Συγκριτικής λογοτεχνίας από το 1963 έως το 2003.
Στην αποικία "Ελλάδα" τον πλήρη έλεγχο πολιτικών και πανεπιστημιακών έχει η πρεσβεία...
Στο λεγόμενο "φοιτητικό κίνημα";

Ευτυχώς... μόνον στην Ελλάδα οι σωναζί εξαγόρασαν πλήρως πολιτικό σύστημα, πανεπιστημιακούς καθηγητές και δημοσιογραφική αλητεία... Πανεπιστήμιο Νάπολης: Έξω οι σιωνιστές από τα Πανεπιστήμια!

Μόλις χθες... με την πλήρη συμπαράσταση της "πολιτισμένης" δύσης, της "σωστής πλευράς της ιστορίας" των Μητσοτάκη, Κασσελάκη, Ανδρουλάκη και Σια... τα μπάσταρδα του Χίτλερ, τα παιδιά του Σατανά, οι σιωναζί Βομβάρδισαν σχολείο την ώρα συσσιτίου!

«Σβήνοντας ένα κομμάτι από το παρελθόν είναι
σαν να σβήνεις και ένα αντίστοιχο κομμάτι από το μέλλον.
Η μνήμη όπου και να την αγγίξεις πονεί.»

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ
 
Top