Τα διαπιστευτήρια ότι η σχέση τους, μετά από τις άγριες κόντρες που είχαν, έχει περάσει σε άλλη φάση έδωσαν Άδωνις Γεωργιάδης και Νίκος Καρανίκας.
Η κοινή τους παρουσία στην παρουσίαση του βιβλίου της Αγνής Ιωάννου με τίτλο «Ο λευκός ελέφαντας», στο βιβλιοπωλείο Ιανός, το βράδυ της Τετάρτης, όπου κάθισαν δίπλα δίπλα στο πάνελ, προσέφερε αγκαλιές και χαμόγελα.
Ο εκδότης του Ιανού αποκάλεσε τον Άδωνι Γεωργιάδη… φίλο του κ. Καρανίκα, προκαλώντας τα γέλια όλων. «Αποδέχομαι τον τίτλο, είναι πολύ τιμητικός για μένα» απάντησε ο υπουργός Υγείας.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει παραδεχθεί ότι η ΝΔ είχε κάνει λάθος το 2018 για τη φαρμακευτική κάνναβη και είχε ζητήσει τηλεφωνικά συγγνώμη από τον Νίκο Καρανίκα, ο οποίος, ως σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, είχε πάρει επάνω του το θέμα.
«Αισθάνομαι μεγάλη χαρά που συμπαρουσιάζω αυτό το βιβλίο με τον Καρανίκα. Θέλω να δείξω με αυτό ότι μπορεί να είμαστε πολιτικοί αντίπαλοι, αλλά δεν είμαστε εχθροί» δήλωσε ο κ.΄ Γεωργάδης και συμπλήρωσε: «Ο Νίκος είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Ομολογώ ότι ήταν μεγάλο μάθημα για τη ζωή μου το μέγεθος του λάθους που είχα κάνει γι’ αυτόν και το ότι συνειδητοποίησα μετά από 5 χρόνια»
Από την πλευρά του, ο Νίκος Καρανίκας, με χιούμορ, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δείτε πού κάθομαι… Δίπλα στον Άδωνι Γεωργιάδη. Δεν ξέρω τι είναι πιο καλό. Τα ναρκωτικά ή η πολιτική;».
«Αν κάποιος ξυπνούσε μετά από 5 χρόνια και έβλεπε αυτό…» σχολίασε, γελώντας, ο Ανδρέας Λοβέρδος.

 
Top