Η κρυφή διαθήκη Τσοχατζόπουλου που σύμφωνα με πληροφορίες, καίει πρωτοκλασάτα στελέχη αλλά και πασίγνωστους επιχειρηματίες


Έχουμε να ζήσουμε πολλά το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Μόλις εχθές ο Νίκος Ανδρουλάκης υπέβαλα συμπληρωματική μηνυτήρια αναφορά για κακουργήματα, φωτογραφίζοντας φυσικά ευθέως το Μέγαρο Μαξίμου.


Ξαφνικά, στο φιλοκυβερνητικό mega, εμφανίστηκε ηχητική ομολογία του Άκη Τσοχατζόπουλου, με προαναγγελία για το άνοιγμα της περιβόητης τρίτης διαθήκης του.

«Αισθάνομαι ενοχές βαριές, διότι δίστασα όλα αυτά να τα αποκαλύψω στη γυναίκα μου. Ανησυχούσα μη τυχόν τους μπλέξω. Αλλά έκανα λάθος. Ήμασταν όλοι υπό στενή παρακολούθηση… Και πραγματικά, επειδή δεν μπορούσα να αρνηθώ, γιατί φοβόμουν για την ασφάλεια της οικογένειάς μου ύστερα από όσα είχαν συμβεί. Γι’ ατό διεκδικούσα ως την ανταπόκριση των υπηρεσιών μου την ασφάλεια και την προστασία της οικογένειάς μου», ακούγεται να λέει ο μακαρίτης Τσοχατζόπουλος στο ηχητικό.

Στην εκπομπή μάλιστα παρενέβη και ο δικηγόρος του Τσοχατζόπουλου, Νίκος Αλεξανδρής ο οποίος ανέφερε πως η τρίτη διαθήκη θα είναι «συνταρακτική», γιατί κατονομάζονται η «φωτογραφίζονται» πρόσωπα και πράγματα.Απόσπασμα από την εκπομπή με τον Άκη Τσοχατζόπουλο

«Ο Άκης Τσοχατζόπουλος έλεγε ότι φορτώθηκε ευθύνες που δεν είχε, του πολιτικού, κοινωνικού και επαγγελματικού βίου της χώρας. Η τρίτη διαθήκη συνοδεύεται από ένα μεγάλο οπτικοακουστικό υλικό, έχουμε επιστολές με πρόσωπα, ημερομηνίες και αριθμούς».


«Καταγγέλλονται μέσα από την τρίτη διαθήκη αρκετά αδικήματα, τόσο οικονομικά όσο και ποινικά», τονίζοντας πως ο Άκης Τσοχατζόπουλος έχει ζητήσει να ανοίξουν συγκεκριμένες θυρίδες, γιατί τα χρήματα είναι εκατοντάδες εκατομμύρια που δεν έχουν βρεθεί.

Είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η συγκυρία που αυτές οι αποκαλύψεις έρχονται στο φως.

Ουδείς φυσικά πιστεύει ότι μέσα στα «ντοκουμέντα» Θα βρεθεί κάτι επιβαρυντικό για τον ίδιο τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη. Είναι όμως βέβαιο ότι θα αποκαλυφθούν οι πομπές πρωτοκλασάτων στελεχών του ΠΑΣΟΚ, κάποια εκ των οποίων επιδιώκουν και σήμερα να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο.
Όταν ο Βενιζέλος ήθελε να ζητήσουμε και συγγνώμη στον Τσοχατζόπουλο

Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αυτό είναι ένα ουρανοκατέβατο δώρο. Στην καλύτερη περίπτωση, θα θποχρεώσει τους έντρομους και διεφθαρμένους πασόκους να πιέσουν με κάθε τρόπο τον Νίκο Ανδρουλάκη ώστε να συνεργαστεί μετεκλογικά με τη Ν.Δ. και να διατηρήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου. Με αντάλλαγμα προφανώς την ομερτά.



Στη χειρότερη, οι αποκαλύψεις θα επιφέρουν ένα τεράστιο χτύπημα στο ΠΑΣΟΚ με το Μαξίμου να περιμένει εκλογικά οφέλη από τους απογοητευμένους ψηφοφόρους που θα σπεύσουν στην ζεστή αγκαλιά του Κυριάκου.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα λοιπόν, θα καταλάβουμε εάν πρόκειται για μία σύμπτωση ή για ένα καλά οργανωμένο σχέδιο.

Εάν οι αποκαλύψεις δεν εμφανιστούν ποτέ, τότε η όλη υπόθεση μόνο σε «σατανική σύμπτωση» δεν θα παραπέμπει…
 
Top