Βίντεο ντοκουμέντο από δωμάτιο στις εγκαταστάσεις της παλιάς εστίας στην Πολυτεχνειούπολη του Ζωγράφου, το οποίο είχε μετατραπεί σε άντρο κακοποιών, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

Λίγες ώρες μετά τη μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ. ΑΣ στην οποία συνελήφθησαν στους χώρους της εστίας 13 άτομα κι αλλά 9 σε σπίτια των περιοχών Ζωγράφου και Βύρωνα, το newsit.gr εξασφάλισε οπτικό υλικό που σοκάρει.


Ο χώρος που βλέπεται στο βίντεο που σας παρουσιάζουμε, είναι ένα δωμάτιο που βρίσκεται στους τελευταίους όρους του κτιρίου της παλιάς εστίας και είχε διαρρηχθεί από Αλβανούς κακοποιούς που το χρησιμοποιούσαν και για κρησφύγετο.

Στο βίντεο αποτυπώνονται δύο άτομα, ενώ ο συνεργός του καταγράφει τις εικόνες με το κινητό του τηλέφωνο. Οι πρωταγωνιστές είναι ντυμένοι ομοιόμορφα. Φοράνε γκρι παντελόνι φόρμας, πράσινο μπουφάν με κουκούλες, ενώ τα πρόσωπα τους είναι καλυμμένα με full face.



O ένα από αυτούς που κάθεται σε καρέκλα έχει δίπλα του μια κοντόκανη καραμπίνα, ενώ ο συνεργός που είναι όρθιος και κινείται στους ρυθμούς της μουσική, έχει ζωσμένο στη μέση του ένα περίστροφο το οποίο και επιδεικνύει. Λίγο μπροστά από τους δύο οπλοφόρους βρίσκεται ένα μαύρο τραπεζάκι πάνω στο οποίο υπάρχει μια δεσμίδα με χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, ένα σακουλάκι με ναρκωτικά αλλά και ένα μαύρο περίστροφο.

Το βίντεο διάρκειας 20 δευτερολέπτων κλείνει με μια από ότι φαίνεται προειδοποίηση των κακοποιών προς αντιπάλους και διώκτες τους.

Το άτομο που είναι όρθιο, σηκώνει το δεξί του από το περίστροφο και αργά – αργά το περνάει μπροστά από το λαιμό του, θέλοντας να δείξει στους αποδέκτες του ότι θα τους σφάξει σε περίπτωση που έρθουν σε αντιπαράθεση με τη συμμορία του.    

Μαρίνος Αλειφέρης

 
Top