«Η σημερινή μέρα είναι μία μαύρη σελίδα για το ελληνικό κοινοβούλιο. Απορώ κι αισθάνομαι ντροπή για αυτά που έκανε και ο πρόεδρος της Βουλής και η Νέα Δημοκρατία και ο ΣυΡιζΑ και το ΚΙΝΑΛ», δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος μετά τα όσα έγιναν στην Βουλή με την ομιλία Ζελένσκι και την εμφάνιση των μαχητών του Αζοφ... .


«Να ακούγονται στο ελληνικό κοινοβούλιο φωνές ναζιστών, φωνές ακραίων κύκλων των ταγμάτων του Αζόφ δεν το περιμέναμε», σημείωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης και πρόσθεσε:
«Έκανε αγώνα η Ελλάδα για την δημοκρατία και αυτό που έκανε σήμερα η τρόικα εσωτερικού είναι ντροπή για αυτούς και για όλη την Ελλάδα. Νομιμοποιήσαμε για πρώτη φορά παγκοσμίως τους ναζιστές. Ντροπή σε όλους τους και πραγματικά για τον κύριο πρόεδρο της Βουλής θα ήθελα να του πω ότι θα πρέπει τουλάχιστον ο ίδιος να ζητήσει τη δική του αποπομπή. Αυτό που έκανε ήταν ύβρις για την δημοκρατία.
Και ένα δεύτερο, θα το πω ευθέως: Αισθανόμαστε απολύτως δικαιωμένοι από την πλημμελή ακοή που έχουν Έλληνες βουλευτές και χειροκρότησαν.
Ούτε για Κύπρο ακούσαμε, ούτε για εισβολή, ούτε τίποτα για όλα αυτά που απασχολούσαν την Ελλάδα.
Ένα διάγγελμα Ζελένσκι ύβρις στη Δημοκρατία με συναίνεση των τριών κομμάτων εξουσίας», κατέληξε στη δήλωσή του ο Κυριάκος Βελόπουλος.


 
Top