Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας (και μετεωρολόγος στο Mega) Γιάννης Καλλιάνος βιάστηκε να αθωώσει τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Σεμέδο, ο οποίος κατηγορείται για ομαδικό βιασμό μιας 17χρονης κοπέλας... 

Με μια  άθλια και  απαράδεκτη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook (την οποία έσπευσε να κατεβάσει αργότερα, μετά τις αντιδράσεις),  ουσιαστικά ισχυρίστηκε πως η ανήλικη «έπλασε» την ιστορία του βιασμού, προκειμένου να αποσπάσει χρήματα από τον Πορτογάλο παίκτη.

«Θα δώσω επομένως συγχαρητήρια στην Ελληνική δικαιοσύνη διότι εύκολα μπορεί να διακρίνει ποτέ πρόκειται για πραγματικό βιασμό και πότε η συγγενής, η φίλη ή ο φιλος μιας επί πληρωμή “φιλήδονης” κοπέλας τη στέλνει να καταγγείλει βιασμό για να βγάλει κανένα φράγκο παραπάνω ώστε να αγοράσει το νέο iPhone 13″», ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής, ο οποίος δεν έμεινε εκεί, αλλά  εξαπέλυσε επίθεση και στην οικογένειά της, λέγοντας «πρώτα από όλα ντροπή στους γονείς τους που [...] τις άφησαν αδέσποτες για να ψάχνουν θύματα για 200 και 300 ευρώ».


Στροφή 180 μοιρών και νέα ανάρτηση

Αργότερα, ο βουλευτής της Ν.Δ. επιχείρησε με νέα του ανάρτηση, να τροποποιήσει όσα είπε νωρίτερα, διαψεύδοντας ουσιαστικά τον ίδιο του τον εαυτό.«Η προσωπική μου άποψη [...] σε καμία περίπτωση δεν αφορά στα συγκεκριμένα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση Σεμέδο», δήλωσε ο κ. Καλλιάνος, προσθέτοντας το αυτονόητο –το οποίο προφανώς λησμόνησε στην πρώτη του ανάρτηση– πως «η Δικαιοσύνη και μόνο θα κρίνει για την ενοχή ή αθωότητα κάθε κατηγορουμένου προσώπου». Μάλιστα στη δεύτερη ανάρτησή του απάντησε γενικά σε «δημοσιεύματα», χωρίς να κάνει κουβέντα για τη δική του, προηγούμενη ανάρτηση και για τον λόγο που ο ίδιος αναγκάστηκε να την αποσύρει.


 
Top