Λοβερδος Στελακατος Χρηστος

Έργα και ημέρες της μαφίας της ιχθυοκαλλιέργειας που με δικάζει σε 6 μέρες στην Ηγουμενίτσα, σε έναν ατελείωτο ψυχολογικό και... οικονομικό πόλεμο.
Την Τετάρτη  8 Σεπτεμβρίου δικάζομαι με το πλημμέλημα της δυσφήμισης από τον Ιωάννη Χεκίμογλου γραμματέα ΕΛΟΠΥ, πρόεδρο ιχθυοκαλλιεργειών Θεσπρωτίας, ιδιοκτήτη μαζί με συγγενή του μονάδας ιχθυοκαλλιέργειας και μέλος της ΑΝΤΑΡΣΎΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ.
<<Κύριε>> Χεκίμογλου σαν αλεπού που είστε απαντήστε δημόσια στα παρακάτω και μη βάζετε τα φιλαράκια σας και κλίκα σας ΑΝΤΑΡΣΎΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ να απαντήσουν για εσάς για να φέρετε το διαίρει και βασίλευε στον κόσμο του αγώνα και τους πολίτες του τόπου για το συμφέρον σας και των αφεντικών σας που δολοφονούν τη θάλασσα, την παραγωγή και την τροφή μας.
-ΦΩΤΟ 2 Ο Ιωάννης Χεκίμογλου γραμματέας ΕΛΟΠΥ ( Έλληνες παραγωγοί ιχθυοκαλλιεργειών)
-ΦΩΤΟ 3 Απόστολος Τουραλιάς πρόεδρος ΕΛΟΠΥ στέλεχος της Ανδρομέδας ιχθυοκαλλιέργειες που ανήκουν σε δυο πολυεθνικές την Αμερικάνικη Amerra capital και την Αραβική Mudabala. Ο προεδρός σου Χεκίμογλου μαζί με τα μεγαλοστελέχη της Ανδρομέδας μου υπογράφει αγωγή 1.000.000εκ ευρώ όπου έχασαν και πιαστήκαν σε όλα όσα κατήγγειλα παράνομοι. Ο πρόεδρος σου Χεκιμογλου και οι πολυεθνικές βάλαν μέσα στην αγωγή με όρους μαφίας τα 5 χρόνια φυλακή για εξύβριση χωρίς αναστολή και έφεση πρωτόδικα και 5 χρόνια φυλακή για πλημμέλημα απειλής χωρίς αναστολή και έφεση πρωτόδικα σε στημένη δίκη της μήνυσης της  γραμματέας τους για να κερδίσουν. Η απόφαση δεν έχει καμία λογική και  είναι παράνομη.  Εδώ δεν δυσφημίζεσαι σαν γραμματέας ΕΛΟΠΥ <<κύριε>> Χεκίμογλου που ο πρόεδρος σου λειτουργεί με όρους μαφίας.
-ΦΩΤΟ 4 Το νούμερο 2  της μαφίας των χελιών που συνελήφθη από την Ευρωπαϊκής αστυνομία καθηγητής ιχθυολογίας Αχιλλέας Χατζόπουλος που πουλούσε στη κίνα ένα προστατευόμενο είδος 12000χιλ ευρώ το κιλό είναι άνθρωπος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΘΕΣΠΡΩΤΊΑΣ, δεν είναι μέλος επίσημα και είναι κολλητός του Χεκίμογλου Ιωάννη Πρόεδρο ιχθυοκαλλιεργειτών Θεσπρωτίας. Ο μαφία καθηγητής είναι κουμπάρος του προέδρου ΕΛΟΠΥ Τουραλιά Απόστολου που γραμματέας  ΕΛΟΠΥ είναι ο Ιωάννης Χεκίμογλου. Έχετε κάτι να πείτε <<κύριε>> Χεκίμογλου για το ποιος δυσφημεί τελικά. Μαφία λέω εγώ.
-ΦΩΤΟ 5 <<Κύριε>> Χεκίμογλου εδώ οι δεξαμενές με μωράκια γόνου χρυσοφόρου χελιού Ισπανίας (προστατευόμενο είδος) στο Κορωπί Ευρωπαικού δυκτίου  μαφίας με τελικό αποδέκτη πλούσιους κινέζους. Νούμερο 2 της μαφίας όπως είπα ο κολλητός σας  καθηγητής Αχιλλέας Χατζόπουλος που έχει και ποσοστό μαύρο σε μονάδα ιχθυοκαλλιέργειας στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας. Τι έχετε να πείτε σαν Πρόεδρος ιχθυοκαλλιεργειών Θεσπρωτίας? Σε ποιου το όνομα κοβόντουσαν ψεύτικα τιμολόγια στη μεταφορά του είδους πως η δεξαμενή έχει λαυράκι και τσιπούρα ιχθυοκαλλιέργειας ενώ είχε το προστατευόμενο είδος χελιού?
-ΦΩΤΟ 6 <<Κύριε>> Χεκίμογλου γιατί δεν απαντάτε εσείς δημόσια και βάζετε τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ να το κάνει για εσάς και στη συνέχεια το αναρτάτε στο προφίλ σας? Εσείς ιδεολογικά δεν πιστεύετε στην αστική δικαιοσύνη σαν Αντικαπιταλιστές που είστε. γιατί κλαίγεστε σε αυτήν να με τιμωρήσει. Παρόλα αυτά <<Κύριε>> Χεκίμογλου δυσφημίζεστε από τις αναφορές  στο προφίλ μου για εσάς, αλλά κάνετε το ίδιο ανεβάζοντας το όνομα μου στο δικό σας προφίλ. Μόνο που εγώ δεν κλαίγομαι σαν εσάς στη δικαιοσύνη και δεν κρύβομαι πίσω από κομματικές κλίκες.
-ΦΩΤΟ 7-8- <<Κύριε>> Χεκίμογλου γυναίκα σας (φωτο 7) είναι η Κασσιανή Ανυφαντάκη  η οποία   είναι και  προϊσταμένη του τμήματος  περιβάλλοντος της περιφέρειας Ηπείρου στην Θεσπρωτία και  ελέγχει τους περιβαντολογικούς όρους των ιχθυοκαλλιεργειών Θεσπρωτίας που είστε πρόεδρος, αλλά  και μεταβιβάζει  καταγγελίες σε ανώτερα κλιμάκια. Ελεγκτής και ελεγχόμενος ζευγάρι με τις δύο πολυεθνικές να είναι μέλη των ιχθυοκαλλιεργειών Θεσπρωτίας που είστε πρόεδρος και ιδιοκτήτης μονάδας   φωτο 8
Ελπίζω να βρείτε τη δύναμη να απαντήσετε Χεκιμογλου Ιωάννη, αυριο θα υπάρξει συνέχεια και κάθε μέρα μέχρι τη Τετάρτη που σας περιμένουν φωτογραφίες που θα πρέπει να απαντηθουν και αυτές.
Αν απαντήσει για εσάς η Ανταρσία Θεσπρωτίας κανένα πρόβλημα μόνο μην το παίζεται λιοντάρι με τα νιαουρισματα σας.
Η υπόλοιπη μαφία παρέα σας, ας πάει στη δικαιοσύνη. Αυτό είναι ο τόπος μας πλέον παντού το χρήμα της μαφίας να δικάζει τους αγώνες στα δικαστικά έδρανα.

 
Top