Η συγκλονιστική στιγμή της εν ψυχρώ εκτέλεσης σε καφετέρια στα Σεπόλια έχει καταγραφεί σε βίντεο, το οποίο παρουσίασε ο ΑΝΤ1. 

Στο βίντεο-ντοκουμέντο φαίνεται ο εκτελεστής να πλησιάζει από πίσω το θύμα, τον Αριστείδη Πάπα, έναν 32χρονο Αλβανό, και να τον πυροβολεί πισώπλατα αρκετές φορές, αιφνιδιάζοντάς τον όσο εκείνος έπινε καφέ, χωρίς να γίνει αντιληπτός.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο - ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Η δολοφονία σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 30 Μαΐου, με τον δράστη να πυροβολεί τουλάχιστον οκτώ φορές το θύμα. Ο 32χρονος που αργότερα έχασε τη ζωή του, κατάφερε, αφού δέχτηκε τις 8 σφαίρες, να συρθεί στο εσωτερικό του καταστήματος και να διατηρήσει τις αισθήσεις του για 18 δευτερόλεπτα περίπου, πριν πέσει στο πάτωμα, όπου εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο. Ο εκτελεστής κατάφερε να φύγει τρέχοντας, ενώ οι υπόλοιποι θαμώνες δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν. Το μόνο που πρόλαβαν να κάνουν ήταν να σκύψουν ενστικτωδώς.Οι Αρχές αποδίδουν το χτύπημα σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών διακίνησης ναρκωτικών με δράση στο κέντρο της Αθήνας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το θύμα έχει δεχτεί και στο παρελθόν επίθεση, τρεις φορές συγκεκριμένα, ενώ έχει απασχολήσει και τις Αρχές και έχει συλληφθεί, καθώς εμπλεκόταν σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών, σε απόπειρες ανθρωποκτονίας, ληστείες αλλά και σε ξεκαθαρίσματα λογαριασμών.


 
Top