Έναν νέο «έρωτα» έχει στη ζωή της η Έλενα Ράπτη και τον αποκάλυψε στο Instagram. 

Δεν πρόκειται φυσικά για κάποιον νέο σύντροφο αλλά για έναν τετράποδο φίλο που η βουλευτής υιοθέτησε και για την ακρίβεια έσωσε.

H βουλευτής πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι χώρισε με τον σύζυγό της, Κίμωνα Μπάλλα, υπό άκρα μυστικότητα, μετά από δύο χρόνια.

Το σκυλάκι που λάτρεψε η Έλενα Ράπτη
Με μια συγκινητική ανάρτηση αποκάλυψε ότι ένα σκυλάκι έχει μπει στη ζωή της εδώ και δύο μήνες και μάλιστα κατάφερε να επιβιώσει από τα σοβαρά προβλήματα υγείας του.

«Πριν από δύο μήνες μπήκε στη ζωή μου αυτό το πλασματάκι. Δυστυχώς έφτασε σε μένα πολύ βαριά άρρωστο με παρβοεντερίτιδα (για όσους δεν γνωρίζουν: αιμορραγική διάρροια με υψηλό ποσοστό θνησιμότητας). Έδωσε μάχη με ισχυρά φάρμακα, μεταγγίσεις αίματος και αλβουμινών.

Εκεί που νομίζαμε ότι δεν θα τα καταφέρει γιατί μέρα με τη μέρα χειροτέρευε, εκεί ο μικρός μας ήρωας άρχισε να παίρνει τα πάνω του και με τη σωστή αγωγή, με φροντίδα και αγάπη δυνάμωσε και κρατήθηκε στη ζωή!

Καθημερινά με πλημμυρίζει αγάπη αποδεικνύοντας ότι ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου! Κι εγώ προσπαθώ παρά τις υποχρεώσεις να ανταποκρίνομαι σε όλες τις ανάγκες του» έγραψε.


 
Top