Δικαστική διαμάχη ξεκινά μετά το τροχαίο δυστύχημα στην Εκάλη, με πρωταγωνιστή το γιο γνωστού εφοπλιστή και νεκρό έναν 25χρονο μηχανικό αυτοκινήτων... 

Το φονικό τροχαίο συνέβη στη συμβολή της λεωφόρου Θησέως με την οδό Πασχαλιάς, στην Εκάλη στις 18:30 το απόγευμα της 17ης Δεκεμβρίου 2020.

Ο 19χρονος Δ.Δ., γιος του γνωστού εφοπλιστή Δ.Δ (έχει ακριβώς το ίδιο όνομα με τον πατέρα του), οδηγός ενός θηριώδους Mercedes GLE 3500 κυβικών, παραβίασε STOP, εμβόλισε τη μοτοσικλέτα του 25χρονου με καταγωγή από την Αλβανία, συνελήφθη, οδηγήθηκε με χειροπέδες στο Αυτόφωρο και οι πληροφορίες λένε ότι ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για το συμβάν.

Αναμένεται να ολοκληρωθεί η πραγματογνωμοσύνη, για να κλείσει η δικογραφία, καθώς την έρευνα έχει αναλάβει η Τροχαία Κηφισιάς, που ψάχνει με ιδιαίτερη προσοχή τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρει το protothema.gr, ο εφοπλιστής επέστρεφε από το γυμναστήριο και, όπως ισχυρίζεται, δεν είδε το STOP. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε με χειροπέδες στο Αυτόφωρο.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας κ. Αλέξιο Καλπούζο, η οικογένεια περιμένει να την ολοκλήρωση της δικογραφίας και στη συνέχεια θα προχωρήσει στις αστικές αξιώσεις.
 
Top