Στο φως της δημοσιότητας ήρθε βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του Μετρό της Ομόνοιας, στο οποίο φαίνεται καρέ- καρέ πώς εκτυλίχθηκε ο ξυλοδαρμός του 53χρονου σταθμάρχη από τους δύο ανήλικους, την περασμένη Τετάρτη.

Στο βίντεο εμφανίζονται οι δύο ανήλικοι δράστες -15 και 17 ετών- αρχικώς να έρχονται σε αντιπαράθεση με τον σταθμάρχη και να καταλήγουν να τον χτυπάνε ανελέητα έως ότου αποχωρήσουν από την αποβάθρα τρέχοντας.

Δείτε το βίντεο:


Υπενθυμίζεται ότι ο 17χρονος και ο 15χρονος συνελήφθησαν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής και παραμένουν υπό κράτηση έως ότου απολογηθούν, αύριο Τρίτη, για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Οι δύο αδελφοί, οι οποίοι βαρύνονται με την κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης καθώς και για απείθεια, οδηγήθηκαν ενώπιον του ανακριτή το Σάββατο μετά την άσκηση ποινικής δίωξης, ενώ ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη. 

Το βίντεο που οδήγησε στον εντοπισμό των δραστών

Βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του μετρό κατέγραψε τα δύο ανήλικα αδέλφια. Στις εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας οι δύο ανήλικοι εμφανίζονται να μην φορούν μάσκες και να κρατούν αναψυκτικά, ενώ βρίσκονται στην αποβάθρα του σταθμού του μετρό στην Ομόνοια.

Οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν το βίντεο για να φτάσουν στα ίχνη των δραστών, καθώς φαίνονται τα πρόσωπά τους.

 
Top