Στη φυλακή οδηγείται μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του ο 38χρονος προπονητής, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 11χρονης αθλήτρια της ιστιοπλοΐας πριν από δέκα χρόνια.

Ο κατηγορούμενος στην απολογία που κράτησε περίπου τέσσερις ώρες, φέρεται να υποστήριξε «Δεν τη βίασα, το αρνούμαι κατηγορηματικά. Την αγαπάω ακόμα. Ξέρω ότι θα τιμωρηθώ, πρέπει να τιμωρηθώ για αυτό που έγινε. Να κάνει λίγο υπομονή, όταν βγω από τη φυλακή θα την παντρευτώ».

Παράλληλα, φέρεται να ζήτησε να μπει φυλακή λέγοντας «να με στείλετε στη φυλακή, όμως να ξέρετε πως όταν κάναμε σχέση δεν ήταν 11 ετών. Είχε συμπληρώσει τα 13 της χρόνια».

Κατηγορείται για τις κακουργηματικές πράξεις του βιασμού κατ' εξακολούθηση, της αποπλάνησης ανηλίκου κατ' εξακολούθηση και της κατάχρησης σε ασέλγεια.

Σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει δημόσια ο 38χρονος, δεν είχε ερωτική σχέση με την 20χρονη σήμερα αθλήτρια, όταν εκείνη ήταν 11 χρονών, αλλά κάποια χρόνια αργότερα. Ισχυρίζεται επίσης πως δεν υφίσταται θέμα βιασμού, καθώς σχετίστηκε ερωτικά με τη θέληση της αθλήτριας η οποία μάλιστα, σύμφωνα με όσα ο κατηγορούμενος αναφέρει, ήθελε να φύγουν μαζί από το σπίτι της. Αποχωρώντας από τα δικαστήρια τη Δευτέρα, συνοδεία αστυνομικών, είπε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν για κάποια δήλωση, να κάνουν υπομονή για να μάθουν και «την υπόλοιπη αλήθεια».

Το θύμα στην κατάθεσή του στον εισαγγελέα όχι μόνο κατήγγειλε βιασμό από τον τότε προπονητή της, αλλά τόνισε πως ο 38χρονος την απειλούσε αν μιλούσε για όσα συνέβαιναν σε βάρος της.
 
Top