Το πρόσωπο της ειδησεογραφίας της ημέρας Αριστείδη Αδαμόπουλο μετά τη συγκλονιστική αποκάλυψη της Ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου για τη σεξουαλική κακοποίηση - όπως υποστηρίζει - σε βάρος της από τον αντιπρόεδρο της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, βαραίνει και η καταγγελία του Νίκου Κακλαμανάκη, ο οποίος, όπως αποκαλύπτεται, προσέφυγε στην ΕΦΙΠ (Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος).

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης είχε δεχθεί τον Μάιο φραστική επίθεση από τον Τέλη Αδαμόπουλο σε συνάντηση της Ολυμπιακής ομάδας (είχε ως θέμα την Ολυμπιακή προετοιμασία). Όπως αναφέρει στην καταγγελία του ο κ. Κακλαμανάκης, ο κ. Αδαμόπουλος απαίτησε από τον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρο Καπράλο, ο οποίος συντόνιζε τη συζήτηση, να του αφαιρέσει το λόγο γιατί βρίσκεται σε αντιδικία με την Ομοσπονδία».

Στην καταγγελία κατά του αντιπροέδρου του ΕΙΟ, Αριστείδη Αδαμόπουλου προχώρησε ο Νίκος Κακλαμανάκης όταν ο Αδαμόπουλος του επιτέθηκε φραστικά και δεν του επέτρεψε να μιλήσει στη διάρκεια συνάντησης για την προετοιμασία της Ολυμπιακής ομάδας ιστιοπλοΐας.

Ο Ν. Κακλαμανάκης προσέφυγε στην Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος κατά του Αδαμόπουλου και ζήτησε την τιμωρία του. Επίσης, το περιστατικό φέρονται να επιβεβαιώνουν αρκετοί από τους παρόντες στη συνάντηση.

Ο Ν. Κακλαμανάκης έχει κατακτήσει χρυσό μετάλλιο στην ιστιοπλοΐα στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα το 1996, ενώ προπονεί τον ιστιοπλόο Βύρωνα Κοκκαλάνη.
 
Top