Νικόλαος Μανωλάκος: "Αντιμετωπίζουμε μια ασύμμετρη απειλή- Η Τουρκία έχει πάθει ΣΟΚ από την ομοψυχία των Ελλήνων"-ΒΙΝΤΕΟ 

Ο Αντιστράτηγος ε.α. και Βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων της Ν.Δ. Νίκος Μανωλάκος, υπογράμμισε πως η Ελλάδα είναι υποχρεωμένη να αντιμετωπίσει μία ασύμμετρη απειλή και είναι αποφασισμένη να ενεργοποιήσει όλα τα διαθέσιμα μέσα.

Στο διπλωματικό πεδίο, η άμεση κινητοποίηση των Ευρωπαίων αξιωματούχων και η δέσμευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη λήψη άμεσων μέτρων, προσδίδει πολλαπλασιαστική ισχύ στη φύλαξη των ελληνικών συνόρων, τη στιγμή που η ενωμένη Ευρώπη καλείται να συνδράμει στην προστασία των ανατολικών της συνόρων.

Αναφερόμενος στο ξεκάθαρο μήνυμα αποτροπής που είναι διατεθειμένη να στείλει η Πατρίδα, σε όσους επιχειρούν να εισβάλλουν σε ελληνικό έδαφος, ο Νίκος Μανωλάκος, σημείωσε πως η τρέχουσα συγκυρία, απεδείχθη καθοριστική και συσπείρωσε τους Έλληνες, απέναντι στην απειλή που βρίσκεται προ των συνόρων.

«Οι μάσκες έπεσαν», τόνισε χαρακτηριστικά, καταδικάζοντας την τακτική που ακολουθεί η Τουρκία, εκμεταλλευόμενη τους μετανάστες χωρίς τον παραμικρό δισταγμό, προκειμένου να αποσταθεροποιήσει την Ελλάδα και να ασκήσει πίεση στην Ευρώπη.

Μάλιστα ο κ. Μανωλάκος δήλωσε χαρακτηριστικά πως "η Τουρκία έχει πάθει ΣΟΚ από το φρόνημα των Ελλήνων"


Δείτε Αποσπάσματα από την παρουσία του βουλευτή στο Kontra Channel στην εκπομπή Western με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο.
 
Top