Αποκλεισμένα βρίσκονται αυτή την ώρα εκατοντάδες άτομα στην περιοχή του Δρεπάνου , καθώς έχει "φουσκώσει" ο χείμαρρος στην περιοχή λόγω της έντονης βροχής.

Πυροσβεστική, Αστυνομία και όλες οι συναρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται σε πλήρη κινητοποίηση μετά τον σήμα που έλαβαν και έσπευσαν στο σημείο. Ενώ άμεσα έσπευσε και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Να σημειωθεί ότι ο χείμαρρος βρίσκεται δίπλα από κοσμικό κέντρο της περιοχής , όπου σήμερα το βράδυ τραγουδούσε η γνωστή τραγουδίστρια Πάολα και εκταοντάδες άτομα είχαν πάει για να την παρακολουθήσουν , με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν.

Οι καιρικές συνθήκες είναι ιδιαίτερα δυσμενείς , δεδομένου ότι βρέχει συνεχώς και για την μεταφορά των θαμώνων έχουν μεταβεί στο σημείο λεωφορεία!

Στο μεταξύ φωνές αγωνίας από τους εκατοντάδες εγκλωβισμένους , που με αναρτήσεις τους αναφέρουν χαρακτηριστικά: Αδιανοητο... Ειμαστε εγκλωβισμενοι μεσα στα αυτοκινητα μας χιλιαδες κοσμος ακινητοποιημενοι κ περιμενουν εντολη να κοψουνε τις μπαρες του Εθνικου δρομου να φυγει ο κοσμος.. Να κινηθουνε αμεσα.. Ειμαστε 2 ωρες μεσα στα αυτοκινητα... Ελεος!!!

 
Top