Μετά το σάλο που προκλήθηκε με την εμφάνιση της στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στο Ναύπλιο, η δασκάλα του 4ου Δημοτικού Σχολείου, Ιφιγένεια Γουγουτσά αποφάσισε να κλείσει τον λογαριασμό της στο facebook έχοντας δυσανασχετήσει από το βομβαρδισμό μηνυμάτων και σχολίων που δεχόταν από άλλους χρήστες.

Η εντυπωσιακή εκπαιδευτικός, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, χαίρει απόλυτης στήριξης και εκτίμησης της διεύθυνσης του σχολείου όπου εργάζεται, εξέφρασε στους συναδέλφους της τον έντονο προβληματισμό της για όσα συνέβησαν, κάνοντας λόγο για άδικη επίθεση προς το πρόσωπο της.

Να σημειώσουμε, πάντως, ότι την εκπαιδευτικό υπερασπίστηκε με ανάρτησή του στο διαδίκτυο ο σχεδιαστής, Γιάννης Τσεκλένης, ο οποίος σε ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook ανέφερε ότι η δασκάλα ήταν ευπρεπώς ντυμένη για την περίσταση και πως κακώς δέχτηκε κριτική.

Συγκεκριμένα ο κ. Τσεκλένης γράφει: «Έγραψα κάπου με γνώση, αν μου επιτρέπεται …(τρίτο πρόσωπο ενικού) για την δασκάλα, ότι την βρήκα σωστά ντυμένη …το μήκος του φορέματος είναι μακρύτερο κατά 20 πόντους από τα μίνι των μαθητριών γυμνασίων και λυκείων. Η μπορντούρα με Lyrex δεν το καθιστά βραδυνό. Όλες οι παραδοσιακές ενδυμασίες με χρυσοκλωστές είναι κεντημένες. Ελληνοφέρνει αρκετά, τόσο που αν ήταν μακρύτερο θα μπορούσε να είναι Design Zeus+Dione οπότε θα είχε βγει εδώ αντί για εμένα να το υπερασπιστεί η αγαπητή μου φίλη Μαρέβα».

 
Top