Την Οδύσσεια ενός Βρετανού τουρίστα καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ, καθώς όπως υποστηρίζει διακομίστηκε τραυματισμένος από τους Παξούς στα Ιωάννινα σε... γκαράζ πλοίου!

"Την Τρίτη 29/8/201 σε τροχαίο ατύχημα στους Παξούς με μηχανάκι τραυματίστηκε Βρετανός τουρίστας. Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Παξών.

Στο Κέντρο Υγείας δεν λειτουργεί το Ακτινολογικό Εργαστήριο!!! Χωρίς να γίνει Ακτινογραφία ο γιατρός διέγνωσε πιθανό κάταγμα μηριαίου. Ο Διευθυντής Ιατρός του Κέντρου Υγείας έδωσε εντολή για διακομιδή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας που είναι σαράβαλο 20ετίας ανέλαβε την διακομιδή με το καράβι της γραμμής χωρίς συνοδεία ιατρού. Τον ασθενή συνόδευσε ο φίλος του.

Το ασθενοφόρο δεν εισήλθε στο καράβι γιατί το πλήρωμα του καραβιού δεν δέχθηκε να ταξιδεύσει δωρεάν, χωρίς να πληρώσει εισιτήριο! Λογική παραλόγου.

Το πλήρωμα του καραβιού επίσης δεν επέτρεψε στον ασθενή να ανέβει στο κατάστρωμα του καραβιού. Ο ασθενής παρέμεινε στο γκαράζ του καραβιού πάνω σε φορείο με το φίλο μου χωρίς συνοδό ιατρό" αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ στην ανακοίνωσή της.

"Στην Ηγουμενίτσα που αφίχθη το καράβι, περίμενε και παρέλαβε τον ασθενή όχημα – ασθενοφόρο της Πυροσβεστικής και τον μετέφερε στο Π.Γ.Ν. Ιωαννίνων.

Οδύσσεια ενός ασθενή.

Ήταν τυχερός που τα τραύματά του δεν ήταν τόσο σοβαρά.

Εάν ήταν σοβαρά τραυματισμένος τι θα γινόταν;

Τι έχει να μας πει η Διοίκηση του ΕΚΑΒ και ο Αν. Υπουργός Υγείας;" προσθέτει.

 
Top