Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες στα βόρεια και τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά, με πιθανότητα για τοπικές βροχές στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και τη Θράκη έως το μεσημέρι περιμένουμε την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 31 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 23 έως 32 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 19 έως 32 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 14 έως 30 βαθμούς), 21 έως 30 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 20 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στα ανατολικά τμήματα από νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση, στο Κεντρικό Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ και τοπικά στα Δωδεκάνησα ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν τις πρώτες πρωινές ώρες από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με γρήγορη εξασθένηση.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες περιμένουμε την Παρασκευή στη Λέσβο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αναμένεται στην Κω. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.

 
Top