Ψάχνω από το πρωί αυτή την πληρωμένη καταχώρηση της Εν. Εταιρ. Κινητής Τηλεφωνίας πως από Δευτέρα ξεκινάει το φακέλωμα και δεν τη βρίσκω.

που την έβαλαν; Στη "Φωνή των Καλαβρύτων"; 'Η είναι πολύ μικρή και μου ξεφεύγει!

Η εκκίνηση του φακελώματος των κακοπληρωτών στην κινητή τηλεφωνία ξεκινάει τη Δευτέρα ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Νύχτα δηλαδή!

Αδιανόητο. Έστησαν μαγαζί με τα δεδομένα συμπεριφοράς με άδεια της Αρχής λίγο πριν το eprivacy και τον gdpr!!!! Σκανδαλώδης εύνοια. Προφανώς σε αυτά τα δεδομένα συμπεριφοράς έχουν εντάξει και τις τηλεφωνικές καταγραφές ερήμην των εκνευρισμένων πελατών

Σε συνέχεια σχολίων για το αρχείο καταγραφής κακοπληρωτών κινητής,από την ΤΗΛΕΓΝΟΥΣ,μου έστειλαν την ανακοίνωση που αναζητούσα. Διαβάστε https://t.co/B6XDreO3bO

Στην ιστοσελίδα της ΤΗΛΕΓΝΟΥΣ δε λέει τίποτα για εκκίνηση φακελώματος συνδρομητών κινητής από Δευτέρα!

Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας της ΤΗΛΕΓΝΟΥΣ για το φακέλωμα κακοπληρωτών στην κινητή τηλεφωνία, μου είπαν πως είχε μπει πληρωμένη καταχώρηση στα ΝΕΑ, στη σελίδα 37, δίπλα στον καιρό :) Να εδώ!

Για να διαγραφείς από το αρχείο των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας δεν τους φτάνει η ταυτότητα! Πρέπει να πας στο ΚΕΠ να βεβαιώσεις το γνήσιο υπογραφής!

Δείτε τι λένε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας που έφτιαξαν για το φακέλωμα κακοπληρωτών:
"Υπάρχει δυνατότητα να μη διαβιβάζονται τα δεδομένα μου από την ΤΗΛΕΓΝΟΥΣ στις εταιρείες κινητών επικοινωνιών;
Ναι, υπάρχει αυτή η δυνατότητα εφόσον είστε ενταγμένος στο αρχείο και υποβάλλετε στην ΤΗΛΕΓΝΟΥΣ αίτηση μη διαβίβασης των δεδομένων σας. Στην περίπτωση αυτή, σε τυχόν αναζήτηση των δεδομένων σας από άλλη εταιρεία κινητών επικοινωνιών προς την ΤΗΛΕΓΝΟΥΣ, η ΤΗΛΕΓΝΟΥΣ θα ενημερώνει την εταιρεία ότι δεν επιθυμείτε τη διαβίβαση των σχετικών δεδομένων σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία και για την εύρεση της σχετικής αίτησης παρακαλούμε ακολουθήστε τις οδηγίες που βρίσκονται στη σελίδα «Υπηρεσίες».
Επισημαίνεται ότι οι συνδρομητές θα πρέπει πρώτα να βεβαιώσουν το γνήσιο της υπογραφής της αίτησής τους σε κάποιο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ). Έγγραφα αιτήσεων χωρίς αυτήν την επικύρωση δεν θα γίνονται δεκτά!"
 
Top