Για πρώτη φορά σπάει τη σιωπή της, μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, η πρώην σύζυγος του 47χρονου ιδιοκτήτη ξενοδοχείου, ο οποίος δολοφονήθηκε από τον 39χρονο Παραολυμπιονίκη, Βασίλη Τσαγκάρη, τον περασμένο Μάρτιο, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Μοσχάτο.

Η πρώην σύζυγος του 47χρονου θύματος, αναφέρθηκε στο διαζύγιό τους, αλλά και στη σχέση που είχε με τον δράστη.

«Αγαπιόμασταν και αγαπιόμαστε πολύ, αλλά έπρεπε να χωρίσουμε. Η σχέση μας ήταν βλαπτική περισσότερο για εμένα, αλλά και για τα παιδιά μας, για πολλούς λόγους», ανέφερε με δάκρυα στα μάτια.

Ενώ, όσον αφορά στη σχέση της με τον 39χρονο Παραολυμπιονίκη είπε: «Με τον Τσαγκάρη είχαμε βρεθεί πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2015, όταν ένιωσα και τυπικά ελεύθερη να βρεθώ με έναν άνθρωπο. Ο σύζυγός μου το έμαθε μόνος του, κάποια στιγμή δεν κρατήθηκε και παραδέχτηκε ότι το ξέρει. Είχε εκπλαγεί, γιατί αφενός ήξερε ότι μέχρι τότε δεν με είχε πλησιάσει άλλος άνδρας και αφετέρου με ρώτησε γιατί με αυτόν».

«Ο Τσαγκάρης με ρώτησε αν είμαι παντρεμένη και του είπα ότι έχω καταθέσει τα χαρτιά για συναινετικό διαζύγιο. Τέλη Μαρτίου βρεθήκαμε ξανά τυχαία στο δρόμο. Αρχές Απριλίου ξαναβρεθήκαμε δύο φορές», δήλωσε στη συνέχεια.

Δείτε το βίντεο από το Ε:

 
Top