Η υπόθεση που συγκλόνισε την κοινή γνώμη με την 36χρονη μεσίτρια να δολοφονείται -σύμφωνα με το κατηγορητήριο- από τον αγγειοχειρουργό μέσα στο Ιπποκράτειο, δεν έγινε προφανώς αντιληπτή από το τέρας της γραφειοκρατίας, που εξουσιάζει πολλές δημόσιες υπηρεσίες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ανακαλούνται οι άδειες παραμονής της νεκρής γυναίκας και των ανήλικων παιδιών, που είχε από τον πρώτο γάμο της, και θα πρέπει να επιστρέψουν στη Γεωργία.

Σήμερα, τα παιδιά ζουν στη Θεσσαλονίκη με τον πατριό τους, την αδελφή τους και τη γιαγιά τους και προσπαθούν να ξεπεράσουν τη μητρική απώλεια.

Ο πατριός τους τα έχει σαν δικά του παιδιά και πλέον θα πρέπει να βρει λύση με την παραμονή τους.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τα παιδιά ζουν χρόνια στην Ελλάδα και πηγαίνουν σε ελληνικά σχολεία, όμως με μια γραφειοκρατική απόφαση «βαφτίζονται» παράνομοι και πρέπει να τα εγκαταλείψουν όλα και να φύγουν.

Υπενθυμίζουμε ότι η 36χρονη Ντιάνα είχε δηλωθεί ως εξαφανισμένη στις 27 Απριλίου από τον σύζυγό της, ενώ την ίδια ημέρα είχε ιατρικό ραντεβού στο Ιπποκράτειο.

Το πτώμα της βρέθηκε σε ρέμα στο Παλιούρι και οι αστυνομικοί έβαλαν στο κάδρο των ερευνών τον 38χρονο αγγειοχειρουργό, με τον οποίο είχε το ραντεβού.

Συνελήφθη τελικά για τη δολοφονία της, κάτι που αρνήθηκε επίμονα, όμως τα πολλά στοιχεία σε βάρος του τον έκαναν να ισχυριστεί τελικά ότι ο θάνατός της οφείλεται σε ιατρικό λάθος.

 
Top