Είδαμε χτες το σεισμό 6,5 ρίχτερ στην Καλιφόρνια και μετά από λίγο στα νησιά Σολοµώντα έχουμε σεισμό 7,8 ρίχτερ. Ο συγγραφέας, ερευνητής, Anthony Patch,μας λέει τι έχει αρχίσει να εκτυλίσσεται. Σε προηγούμενη ανάρτηση είδαμε τη δυνατότητα, αυτοί οι σεισμοί να έχουν προκληθεί από το HAARP.
Σε αυτό το ρεπορτάζ επικεντρωνόμαστε και στη τεχνολογία HAARP αλλά και στα πειράματα που γίνονται στο CERN και πως αυτά μπορεί να συνδέονται με τους μεγάλους σεισμούς που βλέπουμε τις τελευταίες μέρες,νωρίτερα και στην Κίνα,τη Νέα Ζηλανδία,την Κεντρική Ιταλία και αλλού.

Ο Anthony Patch εμφανίστηκε μέσα στο chatroom TFR και τον κάλεσα να μας πει τις απόψεις του και να μοιραστεί τις σκέψεις του σχετικά με τους τελευταίους σεισμούς.Το πρώτο σημαντικό θέμα που μας ανέπτυξε και μπορείτα να το δείτε όσοι έχεται στρογγυλή υφήλιο στο γραφείο,είναι ότι αν βάλεται το δάχτυλό μας στο CERN στη Γενεύη, το αντιπόδο σημείο του πλανήτη είναι στις ακτές της Νέας Ζηλανδίας, όχι πολύ μακριά από το σεισμό 7.8 ρίχτερ που έγινε χτες.Αντίποδας είναι η ακριβώς αντίθετη θέση στον πλανήτη. Φανταστείτε τον κόσμο,να κολλήσει μια μακριά βελόνα στο CERN και να τη σπρώξει μέσα από την αντίθετη πλευρά του πλανήτη... κοντά στη θέση του σεισμού, το σημερινό και τον πρόσφατο σεισμό μεγέθους 7 + στη Νέα Ζηλανδία.


Ο Anthony εξηγεί πώς μπορούμε τώρα να δούμε τα σημάδια ότι υπάρχει παράξενη συγκέντρωση προς το κέντρο του πλανήτη και αυτό μπορεί να προκαλέσει σεισμούς σε βάθος 40 χιλιόμετρα.

Μόλις πρόσφατα, υπήρξαν μαζικοί σεισμοί 7 + ρίχτερ δεξιά από το αντίποδα σημείο, από το CERN.

Θα μπορούσαν να υπάρξουν ορισμένες συνδέσεις CERN-σεισμών που αρχίζει να υλοποιούνται;

Αν ναι, τι σημαίνει αυτό για τους προσεχείς μήνες; Ακούστε για να ενημερωθείτε σχετικά με όλα αυτά και περισσότερα...


Πηγή
 
Top