Σοκαριστικές είναι αποκαλύψεις ενός πρώην φοιτητή του Πανεπιστημίου Hofstra των ΗΠΑ, ο οποίος καταγγέλλει ότι οι πρωτοετείς φοιτητές εξαναγκάζονται να συμμετέχουν σε εξευτελιστικές δοκιμασίες, προκειμένου να γίνουν δεκτοί στην αδελφότητα «Σίγμα Φι».
Ο Syed Ali John Mehdi, περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τα καψόνια στα οποία υποβάλλονται οι φοιτητές και τα οποία πολλές φορές θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα.
Οι εν λόγω δοκιμασίες πραγματοποιούνταν σε ένα άθλιο υπόγειο διαμέρισμα, διακοσμημένο με σβάστικες.
Σύμφωνα με τον πρώην φοιτητή του Hofstra, κατά τη διάρκεια των φθινοπωρινών εξαμήνων του 2014 και του 2015, τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι φοιτητές, υποβλήθηκαν σε εξευτελιστικά καψόνια από τους επικεφαλής της αδελφότητας. Ο Mehdi τράβηξε φωτογραφίες αλλά και βίντεο, κατά τη διάρκεια μιας «εφιαλτικής βραδιάς», όπως την περιγράφει ο ίδιος.
Στις σοκαριστικές φωτογραφίες, οι νεαροί φοιτητές εμφανίζονται γονατισμένοι με δεμένα μάτια σε ένα σκοτεινό υπόγειο, χωρίς μπλούζα, ενώ από πίσω φαίνεται μια σβάστικα στον τοίχο. Κάποιοι από αυτούς είναι πασαλειμμένοι με μια κόκκινη καυτερή σάλτσα τσίλι και αλεύρι. Σύμφωνα με τον φοιτητή, τα παλαιότερα μέλη της αδελφότητας έριχναν αυτήν την σάλτσα στα γεννητικά όργανα των υποψήφιων μελών.
Σε μια άλλη φωτογραφία, ένας από τους φοιτητές βρίσκεται σε ένα μικροσκοπικό κλουβί. Ο Mehdi, αποκάλυψε πως οι υποψήφιοι για να γίνουν μέλη της αδελφότητας, έμεναν μέσα σ' αυτό το κλουβί, μέχρι να απαντήσουν σωστά σε ερωτήσεις για την ιστορία των «Σίγμα Φι».
Στο βίντεο, το οποίο παρέδωσε ο καταγγέλλων στην εφημερίδα του Hofstra, οι φοιτητές εξαναγκάζονται να πιουν μεγάλη ποσότητα γάλακτος και στη συνέχεια να κάνουν εμετό ο ένας πάνω στον άλλο.
Δείτε τις φωτο:
 
Top