Στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου έφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης και ο τελευταίος ''εξαφανισμένος''εκλογικός σάκος, τρεις μέρες μετά το κλείσιμο της κάλπης.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ekriti.gr, άνδρες της Ασφάλειας, μετέβησαν σε ενοικιαζόμενα δωμάτια, όπου διέμενε δικαστική αντιπρόσωπος, η οποία ήταν άφαντη από τη Δευτέρα και δεν σήκωνε το κινητό της.

Η δικαστικός που ήρθε στην Κρήτη για τις εκλογές από την Αθήνα, επικαλέστηκε σοβαρό πρόβλημα υγείας και απόλυτη... αδυναμία να μεταβεί στο Πρωτοδικείο για να παραδώσει τον σάκο, με αποτέλεσμα να επιστρατευτεί η αστυνομία.

Η πρωτοφανής κατάσταση που διαμορφώθηκε στο Ηράκλειο θυμίζει τριτοκοσμική χώρα, με εξαφανισμένους εκλογικούς σάκους και πολλά λάθη στη διασταύρωση των στοιχείων, που προκάλεσαν τεράστια καθυστέρηση στην καταμέτρηση και στην έκδοση του τελικού αποτελέσματος.

Τα περιστατικά δικαστικών αντιπροσώπων σε... απόγνωση είναι πολλά, ενδεικτικό σε κάποιες περιπτώσεις του τεράστιου, φόρτου εργασίας, λόγω των τεσσάρων καλπών.

Δικηγόρος μετέβη κλαίγοντας χθες στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου, λέγοντας ότι δεν θέλει να ξαναζήσει την ίδια διαδικασία, ενώ άλλη, σε δήμο εκτός Ηρακλείου, έπαθε κρίση πανικού και επιστρατεύτηκε αστυνομικός για να την ηρεμήσει.

 
Top