Ο ΚΛΟΟΥΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ  ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ  ΚΑΝΕΙ ΕΞΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΝΗΠΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ!

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΜΟΛΙΣ 26%   ΟΤΑΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΣΚΙΖΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ!

ΑΝΑΙΡΩΝΤΑΣ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ  ΟΣΑ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ  ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ!

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ  ΘΕΩΡΗΣΕ ΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΩΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ...ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΝΗΠΙΑ!

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΟΝΟΜΆΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ  ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΕ ΤΣΙΡΚΟ MEDRANO KAI ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ κ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΟΥΝΗ:

ΕΞΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΝΗΠΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Μόνο ως εχθρική μπορεί πλέον να χαρακτηριστεί η στάση της Διοίκησης του Δήμου Αιγάλεω και του Δημάρχου Δημήτρη Μπίρμπα απέναντι σε κάθε εργασιακή διεκδίκηση των εργαζομένων.

Χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο ειλημμένη ήταν η απόφαση να εφαρμόσει 2 χρόνια νωρίτερα στο Αιγάλεω την υποχρεωτική εγγραφή των προνηπίων στα Νηπιαγωγεία της πόλης. Ανακαλώντας και αναιρώντας για ακόμη μία φορά τα όσα παλιότερα είχε δηλώσει, προφανώς υπό πίεση, ο ίδιος ο Δήμαρχος.

Ένα χρόνο πριν, είχε κατέβει στην διαδήλωση μαζί με τους εργαζόμενους, μαζί με τον Πατούλη, διεκδικώντας την δυνατότητα των γονιών να έχουν δικαίωμα επιλογής για το εάν θα εγγράψουν το παιδί τους στα Νηπιαγωγεία ή στους Παιδικούς Σταθμούς. Εμείς γνωρίζουμε πως οι γονείς εάν δεν υποχρεωθούν να εγγράψουν τα παιδιά τους (4-5 ετών) στο Νηπιαγωγείο, θα προτιμήσουν τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς. Αυτοί ξέρουν!!!

Σήμερα σε εντεταλμένη υπηρεσία προκειμένου να εφαρμοστεί ο Νόμος Γαβρόγλου αποφάσισε την υποχρεωτική εγγραφή των προνηπίων από την επόμενη σχολική χρονιά, στα Νηπιαγωγεία υποβαθμίζοντας τόσο τον ρόλο των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών όσο και των εργαζομένων σε αυτούς.

Με αυτή του την απόφαση προσυπογράφει το αίτημα των καθηγητών και νηπιαγωγών που παραβρέθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο πως οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί ασκούν Φροντίδα και Αγωγή και όχι Εκπαίδευση. Πως οι Παιδαγωγοί των Παιδικών Σταθμών "ξεσκατίζουν" και "πουδράρουν" και δεν παρέχουν Εκπαιδευτικό έργο.

Προσυπογράφει πως οι εργαζόμενοι των Παιδικών Σταθμών δεν έχουν επαγγελματικά δικαιώματα σε παιδιά έως 4-6 ετών εκμηδενίζοντας αγώνα ετών και υιοθετώντας την άποψη πως έχουν αρμοδιότητα μόνο σε παιδιά έως 4 ετών.

Φροντιστές οι εργαζόμενοι και όχι παιδαγωγοί!!!

Ακόμη και στο αίτημά μας να ρωτηθούν ακόμη και οι γονείς για το εάν θέλουν να έχουν το δικαίωμα επιλογής με δεδομένο πως δεν θα έχουν σίτιση και διευρυμένο ωράριο λειτουργίας, η Διοίκηση ήταν αρνητική. 
Να και μία φορά που η ατάκα "χρέος μας να εξυπηρετείται ο δημότης" δεν ακούστηκε στην αίθουσα. 
Βαριά η σκιά του κ. Γαβρόγλου ...!!!

Είναι οι ίδιοι που το επόμενο χρονικό διάστημα θα ζητήσουν απογευματινές εκδηλώσεις και τραγουδάκια για να εκφωνήσουν λογίδρια αναγνώρισης της "σημαντικής συνεισφοράς των εργαζομένων" στο έργο του Δήμου.

Τέλος επειδή ο δήθεν πολιτικός λόγος αρέσκεται να μιλά για κατοχύρωση της 14χρονης "δωρεάν" υποχρεωτικής Εκπαίδευσης τους απαντάμε πως έτσι που τα έχουν κάνει όχι δωρεάν δεν είναι αλλά αντίθετα συνυπάρχουν αρμονικότατα με τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια που με τον τρόπο τους τροφοδοτούν με παιδιά. Η μικρομεσαία εργατική οικογένεια, όπως αρέσκονται να λένε για να ακούγονται αρεστοί, στενάζει υπό το βάρος της δυσβάσταχτης οικονομικά... υποχρεωτικής, δημόσιας, δωρεάν εκπαίδευσης.

Και εάν η Διοίκηση του Δήμου θέτει ως πολιτική της προτεραιότητα την διασφάλιση της ΔΩΡΕΑΝ πρόσβασης στις δομές εκπαίδευσης ας ξεκινήσει από τα τροφεία που επιβάλλει στους Δημότες. Ας φροντίζει για αυτά που περνούν από το δικό της χέρι!!! 
Άντε ... γιατί από λόγια μπουχτίσαμε!!!

Την απόφαση υπερψήφισαν Διοίκηση και Ρήγμα στα Δυτικά, λευκό... Λαϊκή Συσπείρωση και "Αιγάλεω Νέα Εποχή", ενώ οι υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις καταψήφισαν...

 
Top