Με μια πολύ όμορφη γιορτή, την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013, έκλεισε η φετινή σχολική χρονιά για το 24ο Νηπιαγωγείο Αιγάλεω, όπου οι μικροί μαθητές του με την καθοδήγηση των νηπιαγωγών τους, παρουσίασαν μικρά σκετς και ποιήματα που συνοδεύτηκαν με χορό και τραγούδι. 
Κύριο θέμα της θέμα της γιορτής ήταν η Ελληνική Μυθολογία και η..."Αρπαγή της Περσεφόνης"! Στην αυλή του νηπιαγωγείου γονείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν να απολαύσουν την γιορτή που με τόσο μεράκι επιμελήθηκαν και συντόνιζαν οι νηπιαγωγοί κ.κ. Νικολίτσα Ανδρικοπούλου, Κατερίνα Σοφού και Ειρήνη Γιασσιά....
Η συγκίνηση πήρε τη θέση της και δάκρυα κυλούσαν αθόρυβα, κυρίως από τα μάτια των γιαγιάδων και των παππούδων των παιδιών που με χαμόγελο καμάρωναν τα εγγόνια τους. Τα παιδιά καταχειροκροτήθηκαν και χαρούμενα αγκάλιαζαν τους οικείους τους, τις δασκάλες τους κι έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες. 
 Μεταξύ άλλων οι νηπιαγωγοί τόνισαν το πόσο σημαντικό είναι το νηπιαγωγείο για τα παιδιά. Είναι η βάση όπου τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι, το μάθημα και την ομαδοποίηση μαθαίνουν τα πρώτα τους γράμματα κι ετοιμάζονται για τα μεγαλύτερά τους βήματα, το δημοτικό. 
Δόθηκαν ευχές από όλους για καλή πρόοδο των παιδιών, υγεία και καλό καλοκαίρι σε όλους. 
Η διευθύντρια, οι δασκάλες κι η Σχολική Επιτροπή του Νηπιαγωγείου εύχονται σε όλους ένα όμορφο καλοκαίρι!








 
Top