Αποκλειστικά πλάνα και ρεπορτάζ από το σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο, στο οποίο βρέθηκε νεκρός μέσα, από μία σφαίρα στο κεφάλι, ο 30χρονος Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας, Παναγιώτης Μπακούτης (φωτο πάνω)...

Αυτοκτόνησε ή ...τον αυτοκτόνησαν;
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας, ο οποίος πρόσφατα παντρεύτηκε και είναι πατέρας ενός βρέφους λίγων μηνών, έφυγε το μεσημέρι της Πέμπτης (26-08-2021) από το Αστυνομικό Τμήμα και τα ίχνη του στη συνέχεια χάθηκαν μέχρι τις 21:00 το βράδυ, με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν η γυναίκα του και οι στενοί συγγενείς του, σημειώνεται ότι έχει και αδερφό αστυνομικό που υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Διρφύων - Μεσσαπίων, οι οποίοι επικοινώνησαν με το Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας.

Συνάδελφοι του 30χρονου που έκαναν περιπολία αναγνώρισαν το αυτοκίνητο του, το οποίο ήταν σταθμευμένο δίπλα στο Αστυνομικό Τμήμα, και έπαθαν σοκ μαζί με έναν συγγενή του Υπαστυνόμου όταν άνοιξαν την πόρτα του οδηγού και είδαν μέσα αιμόφυρτο τον Παναγιώτη Μπακούτη ο οποίος ήταν νεκρός.

Ο Παναγιώτης Μπακούτης...
Σύμφωνα με στοιχεία του ρεπορτάζ που έχουν επιβεβαιωθεί και από μαρτυρίες, ο 30χρονος ήταν νεκρός στο αυτοκίνητο του από το μεσημέρι και ο τραγικός θάνατος του προήλθε από έναν πυροβολισμό στο κεφάλι με το υπηρεσιακό του όπλο, το οποίο ήταν πεταμένο μέσα στο όχημα.

Το σημείο και οι γύρω δρόμοι αποκλείστηκαν από την αστυνομία, ενώ εκτός από την μητέρα του 30χρονου και άλλους συγγενείς που έφτασαν εκεί και ξεσπούσαν συνεχώς σε κλάματα φωνάζοντας το όνομα του Διοικητή, η είδηση του θανάτου του 30χρονου έφτασε γρήγορα και στα αυτιά των κατοίκων, οι οποίοι πήγαν στη περιοχή για να δουν τι έχει συμβεί.

Αργά τα μεσάνυχτα ήρθε ιατροδικαστής από την Αθήνα μαζί με αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής. Σύμφωνα με το πρώτο ιατροδικαστικό πόρισμα ο θάνατος του 30χρονου προήλθε από μία σφαίρα στο κεφάλι, και η πρώτη επίσημη εκτίμηση δείχνει ότι πρόκειται για αυτοκτονία, κάτι που ωστόσο προκαλεί προβληματισμό και ερωτηματικά στους συγγενείς και όσους γνώριζαν τον 30χρονο, καθώς αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν να αυτοκτονεί ένας νέος άνθρωπος που παντρεύτηκε πρόσφατα και απέκτησε πριν λίγους μήνες και παιδί, ενώ και ο ίδιος δεν είχε δείξει ότι τον απασχολούν σοβαρά προσωπικά προβλήματα.

Όπως και να ΄χει, η πρώτη επίσημη εκτίμηση έγινε με τα υπάρχοντα στοιχεία, χωρίς όμως να αποκλείεται να βρεθούν άλλα που να δείχνουν ακόμη και εγκληματική ενέργεια, μιας και την υπόθεση, εκτός από την Ασφάλεια Χαλκίδας, διερευνά και το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που είναι φυσικά κλάσεις ανώτερο και πιο έμπειρο. Η νύχτα με τη μέρα δηλαδή...

Δείτε αποκλειστικές ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ που κατέγραψε η κάμερα του EviaZoom.gr:
https://www.eviazoom.gr/2021/08/skoteino-thriler-stin-eretria.html
 
Top